Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

Dobro, ovo drndanje DSS-a za rušenje Đilasa je već okej.

Okej, i ovo sad za neutralnost i ekonomsku nezavisnost je malo bolje.

• Replies 21.3k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Slanje slike u svet :isuse:

Prelazim na meet the russians na fox life - premijera!

Pametno. Ovo je užasno glupo i ustvari izgleda kao kampanja ne za prošle, nego za pretpošle izbore. Rat oko teme koja je stavljena ad acta, jbt.

Evo, sad i Olja to pimretila.

Ne postoji gmaz iz DSS-a koji me vise nervira od bivseg ambasadora Vladete Jankovica. Vajni univerzitetski profesor, intelektualac, a najprizemniji arogant prick.

Arogant prick, ne arogant prick ali naterao je sve da pričaju o njegovoj jedinoj temi.

Što reko Čerčil - fanatik je onaj koji ne može da promeni mišljenje a neće da promeni temu. Kako se zovu ovi koji mu udovoljavaju, tema je za razmišljanje.

Inače, ne znam da li je Olja namerno dovela troje ne-SNS-ovaca u emsiju, ali ovo je kombinacija kao da je Vučić smislio - njega usput pomenu a sve vreme se kolju između sebe.

Edited by Syme

Arogant prick, ne arogant prick ali naterao je sve da pričaju o njegovoj jedinoj temi.

Što reko Čerčil - fanatik je onaj koji ne može da promeni mišljenje a neće da promeni temu. Kako se zovu ovi koji mu udovoljavaju, tema je za razmišljanje.

Inače, ne znam da li je Olja namerno dovela troje ne-SNS-ovaca u emsiju, ali ovo je kombinacija kao da je Vučić smislio - njega usput pomenu a sve vreme se kolju između sebe.

Ne govorim o nesposobnosti ostalih ucesnika u emisiji, vec o njemu, onako, generalno. 

Janković ima posebne navike, jebiga, treba mu više para, to je sociološka činjenica. Kakav razmaženi smrad.

Ne govorim o nesposobnosti ostalih ucesnika u emisiji, vec o njemu, onako, generalno. 

Upravo se potvrdilo da si sasvim u pravu :)

Janković ima posebne navike, jebiga, treba mu više para, to je sociološka činjenica. Kakav razmaženi smrad.

samo sam to cuo i smucilo mi se

koliko slavica lupeta, jbt, strašno

Ljave:

- Bice zaposleno,... mil...

- Nemojte milion

- ...mmm... pedeset

- Pedeset?

- Hiljadu pedeset ljudi

Dinkara Čarapan - opet pobedijo  :0.6:

gde bre idu ove Dinkićeve 'reklame', ovo samo u Utisku vidim...

Nije loša emisija, onako, pitka je. Mali odmor od nazadnjačkih zombija. Čak se i njihovi botovi ne javljaju da glasaju ...

Vladeta je dobar jer argumentovano upozorava na stvaranje novog kulta ličnosti ... Slavica je priglupi partijski vojnik, dok je Šule elokventan i duhovit kao i obično ...

Edited by stoka

Eh, sad, tema EU jeste aktuelna bas zbog dogadjanja u Ukrajini.

I nece biti stavljena ad acta dok god u tom  pogledu postoji neizvesnost da li nas hoce ili ne.

To tema jeste.

Sa druge strane, sta bi pricali Vucicu: nisi ti doveo investicije nego ja, a ja bih jos vise i tako...

Nema DS nista tu da trazi.

Zato, svako sa svoje strane, i jesu najefektivnija opozicija whistleblower/bloger/neoliberal i DSS.

Jer imaju jasan, iako suzen, stav.

Ostali ga nemaju.