Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

prava je 'slina'....

fascinantno je kako burno Slina odreaguje kad se pomene Vučić, ustrepti sav pa mu spontano izleti "pa ovo više nemože da se sluša" :D

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ko je trazio Dzonson Elektrik evo mu ga?

ima li neko ko nije namazao govnima ovog retarda?

Dal neko prati Radulovica na tviteru da proveri jel stvarno to tvitovao u toku emisije?

Vec kraj? Bzvz.

Dal neko prati Radulovica na tviteru da proveri jel stvarno to tvitovao u toku emisije?

imao je jedan tvit:

Sasa Radulovic ‏@SasaRadulovich  1h

BOT uzivo.

Pored ovolikih reklama mogao je i blog da postavi.

Znaci istina :D

prava je 'slina'....

fascinantno je kako burno Slina odreaguje kad se pomene Vučić, ustrepti sav pa mu spontano izleti "pa ovo više nemože da se sluša" :D

Meni je bilo carski kad ga je Olja pitala da li je Vucic pogresio sto je zvao Radulovica u Vladu. Nekoliko puta ga je pitala: "Je li Vucic pogresio?" a Slina ne moze da prevali preko usta "da" :D

Pored ovolikih reklama mogao je i blog da postavi.

LDO! Kad je to jedino sto zna!

Ti sto tek sada sve lepo znas a prezivas se Radulovic,slobodno se #utisak vrati u Kanadu ili gde vec.

Dragan Jove Torbica

@defender

Nemoj tako, Torbica je za Seselja

lako je tvitovati iz tople sobe dok radnici štrajkuju... :fantom: 

Ali koliki su normalne stvari koje Rafulovic govori a zvuci kao jebeni SF!!!

Dinkara i paprika, najjači utisak!