Aće Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina.
Ryan Franco Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina.evo, ovakvi postovi me nerviraju.
čekmeže Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina.Da li u sve uključuješ i sebe?
tazza Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina. Inače, počeću zaozbiljno da upotrebljavam kretensku reč autošovinizam.
Ryan Franco Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 hehe ovo što je ovaj vladanov ljubavnik citirao sam pre neki dan video negde na netu. prosto je neverovatno koliko oni blefiraju neku načitanost i znanje, a zapravo samo ispaljuju instant rečenice.zora čavić ilić :D
Weenie Pooh Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Prvo krst časni, a sad neka penzionisana učiteljica koja poziva i pedere i dverjane da joj se pridruže u protestnoj šetnji za spas Srbskoga Jezika
Weenie Pooh Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 I naravno, treći je film o Muhamedu, kako je reagovao muslimanski narod, a? Video sam ja tu izložbu... Kakva parada.
Eraserhead Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 I na kraju Isus i tange protiv pravoslavlja.
dunja Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) tange krunisale emisiju :Hail:edit: huliganka! Edited September 30, 2012 by Quince
ficfiric Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 "Ja bih se rado prosetao sa njima, ali ne centrom grada"
Weenie Pooh Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 "Gde to piše da država garantuje prava na promociju nekog načina života, a? Ja mislim da ne piše. Ja bih se rado s njima prošetao, ali ne centrom Beograda jer će tamo svi da nas vide..."
Weenie Pooh Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Pa ovo je ludilo, sad baba sa ciglicom u tašni koja je peglala dva pedera što se grle! Svaki javlj je bolji od prethodnog, neverovatno!
Recommended Posts