Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina.
evo, ovakvi postovi me nerviraju.
Da li u sve uključuješ i sebe?
Inače, počeću zaozbiljno da upotrebljavam kretensku reč autošovinizam.

za krst časni :lolol:

hehe ovo što je ovaj vladanov ljubavnik citirao sam pre neki dan video negde na netu. prosto je neverovatno koliko oni blefiraju neku načitanost i znanje, a zapravo samo ispaljuju instant rečenice.zora čavić ilić :D

Prvo krst časni, a sad neka penzionisana učiteljica koja poziva i pedere i dverjane da joj se pridruže u protestnoj šetnji za spas Srbskoga Jezika :lol::Hail:

I naravno, treći je film o Muhamedu, kako je reagovao muslimanski narod, a? Video sam ja tu izložbu... Kakva parada™.

I na kraju Isus i tange protiv pravoslavlja.

omg zar ljubisa? :naughty:PECAT-300508-1-4-INTERVJU%20LJUBISA%20RISTIC%20KPGT%20ZORAN%20RADMILOVIC%20KOSOVO.jpg

tange krunisale emisiju :Hail:edit: huliganka! :ph34r:

Edited by Quince

"Ja bih se rado prosetao sa njima, ali ne centrom grada" :naughty:

"Gde to piše da država garantuje prava na promociju nekog načina života, a? Ja mislim da ne piše. Ja bih se rado s njima prošetao, ali ne centrom Beograda jer će tamo svi da nas vide..." :lol:

Pa ovo je ludilo, sad baba sa ciglicom u tašni koja je peglala dva pedera što se grle! Svaki javlj™ je bolji od prethodnog, neverovatno!

tanja njonjić :rolf: