Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina.

• Replies 21.3k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

svakim danom sam sve ubedjeniji u ispravnost moje zelje iz '99, da nato sve istepihuje, pa iznapalmuje, pa onda opet sve to ponovo, nekoliko puta, dok ne zatru ni one paramecijume koji mogu da prezive u arktickom ledu 5000 godina.
evo, ovakvi postovi me nerviraju.
Da li u sve uključuješ i sebe?
Inače, počeću zaozbiljno da upotrebljavam kretensku reč autošovinizam.

za krst časni :lolol:

hehe ovo što je ovaj vladanov ljubavnik citirao sam pre neki dan video negde na netu. prosto je neverovatno koliko oni blefiraju neku načitanost i znanje, a zapravo samo ispaljuju instant rečenice.zora čavić ilić :D

Prvo krst časni, a sad neka penzionisana učiteljica koja poziva i pedere i dverjane da joj se pridruže u protestnoj šetnji za spas Srbskoga Jezika :lol::Hail:

I naravno, treći je film o Muhamedu, kako je reagovao muslimanski narod, a? Video sam ja tu izložbu... Kakva parada™.

I na kraju Isus i tange protiv pravoslavlja.

omg zar ljubisa? :naughty:PECAT-300508-1-4-INTERVJU%20LJUBISA%20RISTIC%20KPGT%20ZORAN%20RADMILOVIC%20KOSOVO.jpg

tange krunisale emisiju :Hail:edit: huliganka! :ph34r:

Edited by Quince

"Ja bih se rado prosetao sa njima, ali ne centrom grada" :naughty:

"Gde to piše da država garantuje prava na promociju nekog načina života, a? Ja mislim da ne piše. Ja bih se rado s njima prošetao, ali ne centrom Beograda jer će tamo svi da nas vide..." :lol:

Pa ovo je ludilo, sad baba sa ciglicom u tašni koja je peglala dva pedera što se grle! Svaki javlj™ je bolji od prethodnog, neverovatno!

tanja njonjić :rolf: