Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

A4EFcKWCMAEkSPD.jpg
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ne znam da li je veći moron Olja ili Prokić. Kakve vez uopšte Prokić ima sa Paradom? Ni on sam ne zna - priča šta mu padne na pamet, lupeta nešto o Nikoli Samardžiću, Kosovu, Dodiku. Olja kreten lupeta o izložbi koju nije ni videla. Moronska emisija za morone. Ukinuti Olju Bećković kao takvu.

Srednji vek.

Prokić izašao iz klozet. Jebem te živote, ovo je negledljivo.

Prokić izašao iz klozet. Jebem te živote, ovo je negledljivo.

Kakav krah gradjanskih vrednosti. Oni diskutuju da li neka izlozba treba ili ne treba da se odrzi jer vredja glisu i crkvu, a proka predlaze da se nadju na pola.

prokicevo uvodno saljenje o ugrozenosti 'nas muskaraca koji varamo zene' jer nemaju paradu dok svi ostali imaju - nacionalisti, gejevi..ovo je bilo u startu za povracanje, ugao gledanja, 'duhovitost' i rezon a la voja nedeljkovic nprkoji mu je q?? i olja lupeta, cela emisija je djubre

Prokic je picka.Sent from my iPhone using Tapatalk

u poslednje vreme gledati utisak i ocekivati nesto pametno, je isto kao i gledati ivana ivanovica i ocekivati nesto smesno.

Kad te Isidora ovako spusti, znaš da si ugasio.Isidora Bjelica‏@isidorabjelicaKakva je malogradjanka ova Olja Beckovic pa za nju je cak i ovaj iz dveri Endi Vorhol licno Reply Retweet Favorite

Prokic :isuse:

"Znaš, oni se vole!" :lol: :wub:Meni ovo spektakularno, ne znam što se žalite :jerry:

nisam lekar al sam pravoslavni hriscanin i tako znam da to nije u redu :0.6: ideologija retardinizma

Prebacio na vesti Studia B. Cak je i to gledljivije. Evo GRADSKI zavpd za hitnu pomoc dobio jos tri saniteta.

I ja. Postalo je mučno gledati. Previše mučno.