Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ne znam da li je veći moron Olja ili Prokić. Kakve vez uopšte Prokić ima sa Paradom? Ni on sam ne zna - priča šta mu padne na pamet, lupeta nešto o Nikoli Samardžiću, Kosovu, Dodiku. Olja kreten lupeta o izložbi koju nije ni videla. Moronska emisija za morone. Ukinuti Olju Bećković kao takvu.
Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Prokić izašao iz klozet. Jebem te živote, ovo je negledljivo.
Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Prokić izašao iz klozet. Jebem te živote, ovo je negledljivo.
bergasa19 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Kakav krah gradjanskih vrednosti. Oni diskutuju da li neka izlozba treba ili ne treba da se odrzi jer vredja glisu i crkvu, a proka predlaze da se nadju na pola.
InvisibleLight Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 prokicevo uvodno saljenje o ugrozenosti 'nas muskaraca koji varamo zene' jer nemaju paradu dok svi ostali imaju - nacionalisti, gejevi..ovo je bilo u startu za povracanje, ugao gledanja, 'duhovitost' i rezon a la voja nedeljkovic nprkoji mu je q?? i olja lupeta, cela emisija je djubre
MayDay Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Prokic je picka.Sent from my iPhone using Tapatalk
Aće Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 u poslednje vreme gledati utisak i ocekivati nesto pametno, je isto kao i gledati ivana ivanovica i ocekivati nesto smesno.
Turnbull Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Kad te Isidora ovako spusti, znaš da si ugasio.Isidora Bjelica@isidorabjelicaKakva je malogradjanka ova Olja Beckovic pa za nju je cak i ovaj iz dveri Endi Vorhol licno Reply Retweet Favorite
Weenie Pooh Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 "Znaš, oni se vole!" :wub:Meni ovo spektakularno, ne znam što se žalite
InvisibleLight Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 nisam lekar al sam pravoslavni hriscanin i tako znam da to nije u redu :0.6: ideologija retardinizma
Aion Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Prebacio na vesti Studia B. Cak je i to gledljivije. Evo GRADSKI zavpd za hitnu pomoc dobio jos tri saniteta.
wall Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 I ja. Postalo je mučno gledati. Previše mučno.
Recommended Posts