September 30, 201212 yr Ne znam da li je veći moron Olja ili Prokić. Kakve vez uopšte Prokić ima sa Paradom? Ni on sam ne zna - priča šta mu padne na pamet, lupeta nešto o Nikoli Samardžiću, Kosovu, Dodiku. Olja kreten lupeta o izložbi koju nije ni videla. Moronska emisija za morone. Ukinuti Olju Bećković kao takvu.
September 30, 201212 yr Kakav krah gradjanskih vrednosti. Oni diskutuju da li neka izlozba treba ili ne treba da se odrzi jer vredja glisu i crkvu, a proka predlaze da se nadju na pola.
September 30, 201212 yr prokicevo uvodno saljenje o ugrozenosti 'nas muskaraca koji varamo zene' jer nemaju paradu dok svi ostali imaju - nacionalisti, gejevi..ovo je bilo u startu za povracanje, ugao gledanja, 'duhovitost' i rezon a la voja nedeljkovic nprkoji mu je q?? i olja lupeta, cela emisija je djubre
September 30, 201212 yr u poslednje vreme gledati utisak i ocekivati nesto pametno, je isto kao i gledati ivana ivanovica i ocekivati nesto smesno.
September 30, 201212 yr Kad te Isidora ovako spusti, znaš da si ugasio.Isidora Bjelica@isidorabjelicaKakva je malogradjanka ova Olja Beckovic pa za nju je cak i ovaj iz dveri Endi Vorhol licno Reply Retweet Favorite
September 30, 201212 yr nisam lekar al sam pravoslavni hriscanin i tako znam da to nije u redu :0.6: ideologija retardinizma
September 30, 201212 yr Prebacio na vesti Studia B. Cak je i to gledljivije. Evo GRADSKI zavpd za hitnu pomoc dobio jos tri saniteta.