Frank Pembleton Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Vidoviti Pembleton Izvinjavam se ali NFL je preci :0.6:Evo ga ovde na 14.40
bergasa19 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Niko ne komentarise oljino pljuckanje po B92.
bergasa19 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) KurirBEOGRAD - Bivši ministar Oliver Dulić nije večeras dozvolio da se u emisiju "Utisak nedelje" uključi glavni i odgovorni urednik Kurira Saša Milovanović.Posle predloga za utisak nedelje organizator programa obavestio je voditeljku Olju Bećković da je na vezi urednik Kurira koji će se uključiti u program. Međutim, to se nije svidelo Oliveru Duliću, koji je izgubio kontrolu i počeo da skače po studiju i, u strahu je zapretio da će napustiti emisiju. Kako saznajemo, on se uplašio i počeo da viče da ne može da priča ni sa kim iz Kurira i vikao da "nije zbog toga došao".Posle nekoliko minuta rasprave i ubeđivanja, Olja Bećković je uslišila Dulićev zahtev. Ovo je još jedna potvrda da se eks-ministar Dulić uplašio istine jer je u više navrata lagao novinare Kurira. Podsetimo, kada je pre nekoliko dana saslušavan u policiji dva sata je lagao da nije saslušavan, posle čega je priznao istinu. Takođe, kada je sam ponudio da naša redakcija otkupi njegove satove za 20 puta nižu cenu, najpre je to prihvatio, ali se kasnije nije pojavio...Redakcija Kurira poslednjih dana intenzivno radi dve velike kriminalne priče u koji je upleten i bivši ministar Oliver Dulić. Edited September 23, 2012 by bergasa19
yolo Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Niko ne komentarise oljino pljuckanje po B92.?
bergasa19 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Problematizovala je pitanje morala pa je u cini mi se prvom predlogu citirala bljuvotine tabloida sa idiotskim naslovima tako sto je pustila sta citaju voditelji vesti u 23 na B92.
Weenie Pooh Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Kakvo je to pljuckanje? Ne uređuje ona njihov informativni program, nije im zadala da nam naglas čitaju tabloide svako veče...
bergasa19 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Kakvo je to pljuckanje? Ne uređuje ona njihov informativni program, nije im zadala da nam naglas čitaju tabloide svako veče...Zato i moze da ih pljucka.
Frank Pembleton Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Problematizovala je pitanje morala pa je u cini mi se prvom predlogu citirala bljuvotine tabloida sa idiotskim naslovima tako sto je pustila sta citaju voditelji vesti u 23 na B92.Ako je pustila ono ponocno citanje sutrasnjih novina, onda zalim slucaj nista tu nije strasno.Prosto nisam siguran da ima neki drugi izvor.Verujem da im ne smeta kad ponovi neku "ekskluzivnu izjavu" kod one MILF-ovke...
Milosh76 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Gosti emisije Utisak nedelje su: Boban Stojanović, organizacioni odbor Beogradskog prajda; Vladan Glišić, predsednik Dveri i Nenad Prokić, LDP. Autorka Olja Bećković.Znaci tema je gej parada i (ne)odrzavanje iste. Bice ovde vise svadje nego kontruktivnog dijaloga.
Wilde Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 B92 i ove godine danima fascinirana lošim momcima iz Doorsa: objavljuju im svako saopštenje, pa je red da ih ne zaobiđu ni u prajm-tajmu. Da sam Glišić, do neba bih im zahvaljivao na tolikom besplatnom reklamiranju.
Frank Pembleton Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 B92 i ove godine danima fascinirana lošim momcima iz Doorsa: objavljuju im svako saopštenje, pa je red da ih ne zaobiđu ni u prajm-tajmu. Da sam Glišić, do neba bih im zahvaljivao na tolikom besplatnom reklamiranju.Pa to je cena toga da tvrdiš da si kao medij "jedina brana nadolazećem nacizmu".Onda ide pitanje :Kojem nacizmu?I eto ti prime-time...
Filipenko Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Sa jedne strane, uvek je lepo videti da te neko posluša... Ko joj je odabrao ovu fotku za stranicu Utiska Nedelje je garant glasač SNSa i/ili ubačeni agent BIA u redakciji....ali sa druge......bolje da me niste slušali.
Recommended Posts