Skyhighatrist Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nemojte tako ja tipujem na pokazivanje sata uz reci:80 evra bre!80 jebenih evra !A oni mene razvlace po naslovnicama!Vidoviti Pembleton
Mark Rothko Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 "Gospodine Duliću, nemojte da se sekirate, ovde sudovi nisu osudili ni one koji su krivi, a kamoli one koji nisu."
Weenie Pooh Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 "Gospodine Duliću, nemojte da se sekirate, ovde sudovi nisu osudili ni one koji su krivi, a kamoli one koji nisu."Ali za Dinkića se žestoko zabrinuo i nasekirao, tako da...
SNARC Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ovaj em sto lici na Pizona..em na isti glup nacin pokusava da nas ubedjuje u budalastine, isto kao Pizon.Nabijem na sopstveni polni organ svu ovu bagru koja poziva nadlezne organe da resavaju stvari kada ih neko nesto konkretno pita..govna beskicmena
svashtabezneshto Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ''Ja, moja stranka i ja, apsolutno podržavamo ono što u ovom trenutku radi Aleksandar Vučić!'' -DulićNova koalicija na pomolu?
stoka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ovo može da se reši na samo jedan način. One baje što procenjuju antikvitete na "Histori čenelu" treba da snime novu epizodu u kojoj Oliver Dulić ulazi u njihovu radnju i želi da proda svoj ručni sat od navodnih 80 evra. Oni su merodavni i dovovoljno neutralni da procene vrednost sata ...
Sludge Factory Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Moram nesto da pitam onako malo from the left field sto bi rekli, da zamolim, u stvari, da mi neko objasni/preprica ukratko ili uputi na mesto gde o tome mogu da procitam! Kad i kako je tacno prethodna vlada "zadala zavrsni/konacni/odlucujuci/kakavgod udarac organizovanom kriminalu"? Da li to znaci da u zemlji vise nema organizovanih kriminalnih delatnika, koji su strpani u zatvor, sudjeni, osudjeni, whatever? Sta je to meni promaklo sto je bilo toliko epohalno i znacajno na tom polju, a da se dogodilo u poslednje cetiri godine?Ova mantra koju ponavljaju mesecima (u kampanji, a evo i danas) o "udarcu organizovanom kriminalu" mnogo lici na ono: ponavljaj nesto do besvesti, na kraju ce svi u to da poveruju pa i ti sam.
Weenie Pooh Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ^ To sam se i ja zapitao, ali računam da mi je nešto krupno promaklo ovako hronično neobaveštenom.
Mark Rothko Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jel Dulić twituje kao onomad u "Utisku" pre izbora kada se slikao u studiju sa Srbljanovićkom, šalio, slao porukice fanovima?
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 jok, upleo se kao pile u kučinurekao bih da ima preča posla nego da tvituje
giuseppe Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Na tviteru precizan opis emisije: gostuju glup i lopov. Mada, pored ovog URSovca, Dulić je čak simpatičan.Sent using renne's Tapatalk
Mark Rothko Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Mladjin pulen je posebna priča...Povraća mi se kada neko kaže: "Meni je lepo otac govorio, sine..." Do kraja emisije očekujem: "Vidite li ovih mojih 10 prstiju, sve sam ja sam njima postigao i..."
Recommended Posts