Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
Nemojte tako ja tipujem na pokazivanje sata uz reci:80 evra bre!80 jebenih evra !A oni mene razvlace po naslovnicama!
Vidoviti Pembleton :lol:
Posted
:isuse:"Gospodine Duliću, nemojte da se sekirate, ovde sudovi nisu osudili ni one koji su krivi, a kamoli one koji nisu."
Posted
"Gospodine Duliću, nemojte da se sekirate, ovde sudovi nisu osudili ni one koji su krivi, a kamoli one koji nisu."
Ali za Dinkića se žestoko zabrinuo i nasekirao, tako da...
Posted

Ovaj em sto lici na Pizona..em na isti glup nacin pokusava da nas ubedjuje u budalastine, isto kao Pizon.Nabijem na sopstveni polni organ svu ovu bagru koja poziva nadlezne organe da resavaju stvari kada ih neko nesto konkretno pita..govna beskicmena

Posted

''Ja, moja stranka i ja, apsolutno podržavamo ono što u ovom trenutku radi Aleksandar Vučić!'' -DulićNova koalicija na pomolu?

Posted

Ovo može da se reši na samo jedan način. One baje što procenjuju antikvitete na "Histori čenelu" treba da snime novu epizodu u kojoj Oliver Dulić ulazi u njihovu radnju i želi da proda svoj ručni sat od navodnih 80 evra. Oni su merodavni i dovovoljno neutralni da procene vrednost sata ...

Posted

Moram nesto da pitam onako malo from the left field sto bi rekli, da zamolim, u stvari, da mi neko objasni/preprica ukratko ili uputi na mesto gde o tome mogu da procitam! Kad i kako je tacno prethodna vlada "zadala zavrsni/konacni/odlucujuci/kakavgod udarac organizovanom kriminalu"? Da li to znaci da u zemlji vise nema organizovanih kriminalnih delatnika, koji su strpani u zatvor, sudjeni, osudjeni, whatever? Sta je to meni promaklo sto je bilo toliko epohalno i znacajno na tom polju, a da se dogodilo u poslednje cetiri godine?Ova mantra koju ponavljaju mesecima (u kampanji, a evo i danas) o "udarcu organizovanom kriminalu" mnogo lici na ono: ponavljaj nesto do besvesti, na kraju ce svi u to da poveruju pa i ti sam.

Posted

^ To sam se i ja zapitao, ali računam da mi je nešto krupno promaklo ovako hronično neobaveštenom.

Posted

Jel Dulić twituje kao onomad u "Utisku" pre izbora kada se slikao u studiju sa Srbljanovićkom, šalio, slao porukice fanovima?

Posted

jok, upleo se kao pile u kučinurekao bih da ima preča posla nego da tvituje

Posted

Na tviteru precizan opis emisije: gostuju glup i lopov. Mada, pored ovog URSovca, Dulić je čak simpatičan.Sent using renne's Tapatalk

Posted

Mladjin pulen je posebna priča...Povraća mi se kada neko kaže: "Meni je lepo otac govorio, sine..." Do kraja emisije očekujem: "Vidite li ovih mojih 10 prstiju, sve sam ja sam njima postigao i..."