Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

A šta od stoke bezrepe drugo očekivati.

2 hours ago, Caligula said:

Jovana Pavlovic mi je sestricina :heart:

Hide contents

Fun fact - sa svojom sestrom a njenom majkom imao sam sve slabiji kontakt vremenom, video sam ovu devojku jednom samo, slucajno na ulici. Juce mi javlja sestra da je Jovana gost u utisku i da je gledam :D

Sad ne znam da li da budem ponosan na nju ili postidjen zato sto sa ovim detetom nisam imao kontakt iako smo blizak rod. Do mene naravno, asocijalan sam i ne volim "da se vidjam" jbg, imam neku shifru 100%

Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna.

Jbt, proganja me saznanje da rektorka ima isti glas kao Vesić. Zatvorite oči. Pakao.

boze kakva lepa i pametna deca. nasuprot onim napumpanim stvorovima sa kupljenim diplomama

Kako je lagana gospođa Natalija, kao sa drugaricom na kafi.

30 minutes ago, kralj said:

Jbt, proganja me saznanje da rektorka ima isti glas kao Vesić. Zatvorite oči. Pakao.

Ne verujem ti, univerzum.ne pravi takvu grešku dva puta. I jednom je.mnogo.

1 hour ago, msv said:

U najavi stoji slika studenta Filozofskog pored njene, botovi ga prozivaju zbog duge šatirane kose :isuse:

neda perić objektivna je glavni jurišnik

zamisli ona nekog ismeva zbog izgleda

nešto nemoguće

32 minutes ago, kralj said:

kostić i zlf ima isti glas kao dejan vuk stanković

da poludi čovek

izvinjavam se za digresiju!

23 minutes ago, gagilija said:

boze kakva lepa i pametna deca. nasuprot onim napumpanim stvorovima sa kupljenim diplomama

sve vreme mislim o tome. kako su lepe ove neke studentkinje sa transparentima, bez šminke, bez gusenica iznad očiju i vez silikona

Just now, slepa živana said:

kostić i zlf ima isti glas kao dejan vuk stanković

da poludi čovek

izvinjavam se za digresiju!

:D Sjajno

Meni su ipak pobednici Alek Antić i St Protić.

1 minute ago, slepa živana said:

sve vreme mislim o tome. kako su lepe ove neke studentkinje sa transparentima, bez šminke, bez gusenica iznad očiju i vez silikona

Užas! Sve mi se nešto čini da su lepše nego one od pre 25 godina!

Bravo dete svaka ti čast.

Plačem

8 minutes ago, kralj said:

:D Sjajno

Meni su ipak pobednici Alek Antić i St Protić.

:D 

nisam nešto čula antića kako priča, ali filip balunović takođe - mladi st protić :D 

nije da nisam znala, ali koliko su oni odseceni od realnosti,  cuj narod je sekta i ludaci

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Studira ETF i Filozofski? :ziga:

Ne bre, cetvrti gost je sa Filozofije

1 hour ago, booyaka said:

Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna.

Nije rodjena sestrra, od rodjene je tetke - ja isao u srednju umetnicku u Nis, posle toga vojska i faks u BG, sestra se udala i otisla u Vrnjacku Banju iz Paracina - et voila, dopisemo se s vremena na vreme.

A mala Jovana je jako talentovana za matematiku, gledacu je u utisku kasnije kad uploaduju na YT

Edited by Caligula

Uh, sad je dobro pitanje bilo, ko je sve u pritvoru i da li ima nevinih tamo