giuseppe Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 I opet Ješića neće zvati dok ne postane patrijarh. Koliko je samo dosledna, prava i jedina ikad pripadnica JVuO... 1
pt 2.0 Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 meni kompletna lista gostiju za 22.12. deluje kao rezervni sastav, jer će svi iz prvog sastava imati u nedelju veče druga posla... možda sam u što-je-tetki-milo-to-joj-se-i-snilo tripu, ali to mi je utisak...
zmanic Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Nema ništa na sajtu: Quote Utisak Nedelje Događaje koji su obeležili nedelju za nama u studiju Nove S komentarisaće autorka emisije Olja Bećković sa svojim gostima. Najjači utisak nedelje biraće i gledaoci koji će se uživo uključivati u program.
giuseppe Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Zamišljam Milivoja Bešlina, empejca i Hrvoja Klasića u Utisku, i osećam se giddy 🥰 1
MrIncredible Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Jedan od studenata, parafraziram: "Kad sam bio mali, jedan čovek mi je rekao, ako neko toliko mnogo priča, mora da laže, nema istine za toliko." 8 1
Zabalujev Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Mnogo je jako bilo kad je onaj izvukao da citira iz knjižurine iz Obligacija. A Olja bi mogla da prestane da svira za raju, i da dovede i nekog političara više.
dillinger Posted January 5 Posted January 5 Sta je izgovor za ovaj izostanak - skijanje, sprema se posno za sutra..? Naravno, Hit tvit radi normalno. Eto zasto Vucic vlada, i vladace jos.
John Coltrane Posted January 12 Posted January 12 Večeras opet deca, ma bravo, bolje njih slušati nego standardne smarače 4
Recommended Posts