December 20, 2024Dec 20 I opet Ješića neće zvati dok ne postane patrijarh. Koliko je samo dosledna, prava i jedina ikad pripadnica JVuO...
December 20, 2024Dec 20 meni kompletna lista gostiju za 22.12. deluje kao rezervni sastav, jer će svi iz prvog sastava imati u nedelju veče druga posla... možda sam u što-je-tetki-milo-to-joj-se-i-snilo tripu, ali to mi je utisak...
December 20, 2024Dec 20 Nema ništa na sajtu: Quote Utisak Nedelje Događaje koji su obeležili nedelju za nama u studiju Nove S komentarisaće autorka emisije Olja Bećković sa svojim gostima. Najjači utisak nedelje biraće i gledaoci koji će se uživo uključivati u program.
December 22, 2024Dec 22 Zamišljam Milivoja Bešlina, empejca i Hrvoja Klasića u Utisku, i osećam se giddy 🥰
December 29, 2024Dec 29 Jedan od studenata, parafraziram: "Kad sam bio mali, jedan čovek mi je rekao, ako neko toliko mnogo priča, mora da laže, nema istine za toliko."
December 30, 2024Dec 30 Mnogo je jako bilo kad je onaj izvukao da citira iz knjižurine iz Obligacija. A Olja bi mogla da prestane da svira za raju, i da dovede i nekog političara više.
January 5Jan 5 Sta je izgovor za ovaj izostanak - skijanje, sprema se posno za sutra..? Naravno, Hit tvit radi normalno. Eto zasto Vucic vlada, i vladace jos.