Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, zmanic said:

Dva starca - JULOVCA + falsifikator dokorant.

Ja ne bih mogap da izaberem bolje.

Ostali su izgleda pobegli u Madjarsku

• +1 1
Posted

Molim vas, ne djubrite ovaj sveti topic, imate poseban za taj shit house. 

unapred zahvalan

• +1 1
Posted

izvinjonjo

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted

Morala je Olja i Vučevićevu izjavu da stavi na listu utisaka, ne mogu da verujem da će to da mu prođe neprimetno

• +1 3
Posted
Just now, igoraki said:

Morala je Olja i Vučevićevu izjavu da stavi na listu utisaka, ne mogu da verujem da će to da mu prođe neprimetno

možda ona utiske sprema dan ranije. ovo je počelo da se širi tek sinoć

dnevnik na novas je počeo sa tom izjavom večeras. nije mi baš omiljeni novinar radovan seratlić, ali je napravio dobar uvod.

Posted
1 hour ago, duda said:

Moj muž se oduševio jer Vuksanović studira dva fakulteta a po njemu, svi Vuksanovići su nam rođaci 😂.

Poreklom iz Hercegovine, podrazumeva se. 

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Treba čitavih 15 minuta u montaži da urade i to kao predlog, tako da nije baš opravdanje.

• +1 3
Posted
10 minutes ago, igoraki said:

Treba čitavih 15 minuta u montaži da urade i to kao predlog, tako da nije baš opravdanje.

ako ti je za utehu, studentkinja gošća ga je citirala :D

• +1 2
Posted (edited)

Gledam sad. Deca ga razbijaju, a u isto vreme mu stavljaju do znanja koliko je nebitan. Razvaljivanje. Bravo deco!

Ovaj decko Vukasnovic malo podseca na onog sociologa iz Amerike koji je bio gost prosle godine ili tako nesto, zaboravio sam mu ime. Slicno govore, sa slicnom mirnocom i bojom glasa i promisljenoscu, a malo i lici. 

Bukvalno brisu patos njime.:ziga:

Edited by Sludge Factory
  • +1 6
  • Wub 1
Posted
2 minutes ago, Sludge Factory said:

Gledam sad. Deca ga razbijaju, a u isto vreme mu stavljaju do znanja koliko je nebitan. Razvaljivanje. Bravo deco!

Ovaj decko Vukasnovic malo podseca na onog sociologa iz Amerike koji je bio gost prosle godine ili tako nesto, zaboravio sam mu ime. Slicno govore, sa slicnom mirnocom i bojom glasa i promisljenoscu, a malo i lici. 

jao jeste, u tog sam se zaljubila bila:rolleyes:

• Wub 1
Posted (edited)

evo sad sam dobila napad....kad je rekao KOJE JA IZUZETNO CENIM I POSTUJEM  a usta mu se zvalava iskrivila u cinican poluosmeh....au jbt emanacija HULJEEEEE

koliko on misli da je nenadjebiv i da moze sve da prejebe

E DALJE NECES MOCI

Edited by gagilija
NEIZDRZ
  • +1 3
Posted
2 hours ago, zmanic said:

Dva starca - JULOVCA + falsifikator dokorant.

Ja ne bih mogap da izaberem bolje.

Fali vrsta endemska za SNS - preletač govnojed, npr Kena.

Deca su vrh, ova devojka je vrlo konkretna. U jednoj rečenici raskrinkala kome je namenjena ponuda za stambene kredite od 50 dinara.

• +1 2
Posted
1 hour ago, Sludge Factory said:

mnogo jak jezik :lol: 

mislim da ovaj jezik radikale izbezumljuje

oni su sve vreme nazivali jedni druge kolegama

nervni slom je blizu

• +1 2
Posted

Bože kako dražesno rezonuju deca, kaže ovaj matematičar-lingvista da su imali neka neslaganja između fakulteta dva-tri dana kako da se organizuju stvari, ali su se lepo dogovorili. Umesto odmah da šalju uvređene postove po mrežama i prozivaju ostale za izdaju i proglašavaju ih pizdama.

• +1 3
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 2