villiem Posted December 15 Posted December 15 13 minutes ago, zmanic said: Dva starca - JULOVCA + falsifikator dokorant. Ja ne bih mogap da izaberem bolje. Ostali su izgleda pobegli u Madjarsku 1
John Coltrane Posted December 15 Posted December 15 Molim vas, ne djubrite ovaj sveti topic, imate poseban za taj shit house. unapred zahvalan 1
igoraki Posted December 15 Posted December 15 Morala je Olja i Vučevićevu izjavu da stavi na listu utisaka, ne mogu da verujem da će to da mu prođe neprimetno 3
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 Just now, igoraki said: Morala je Olja i Vučevićevu izjavu da stavi na listu utisaka, ne mogu da verujem da će to da mu prođe neprimetno možda ona utiske sprema dan ranije. ovo je počelo da se širi tek sinoć dnevnik na novas je počeo sa tom izjavom večeras. nije mi baš omiljeni novinar radovan seratlić, ali je napravio dobar uvod.
MeanM@ Posted December 15 Posted December 15 1 hour ago, duda said: Moj muž se oduševio jer Vuksanović studira dva fakulteta a po njemu, svi Vuksanovići su nam rođaci 😂. Poreklom iz Hercegovine, podrazumeva se. 2 1
igoraki Posted December 15 Posted December 15 Treba čitavih 15 minuta u montaži da urade i to kao predlog, tako da nije baš opravdanje. 3
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 10 minutes ago, igoraki said: Treba čitavih 15 minuta u montaži da urade i to kao predlog, tako da nije baš opravdanje. ako ti je za utehu, studentkinja gošća ga je citirala 2
Sludge Factory Posted December 15 Posted December 15 (edited) Gledam sad. Deca ga razbijaju, a u isto vreme mu stavljaju do znanja koliko je nebitan. Razvaljivanje. Bravo deco! Ovaj decko Vukasnovic malo podseca na onog sociologa iz Amerike koji je bio gost prosle godine ili tako nesto, zaboravio sam mu ime. Slicno govore, sa slicnom mirnocom i bojom glasa i promisljenoscu, a malo i lici. Bukvalno brisu patos njime. Edited December 15 by Sludge Factory 6 1
gagilija Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, Sludge Factory said: Gledam sad. Deca ga razbijaju, a u isto vreme mu stavljaju do znanja koliko je nebitan. Razvaljivanje. Bravo deco! Ovaj decko Vukasnovic malo podseca na onog sociologa iz Amerike koji je bio gost prosle godine ili tako nesto, zaboravio sam mu ime. Slicno govore, sa slicnom mirnocom i bojom glasa i promisljenoscu, a malo i lici. jao jeste, u tog sam se zaljubila bila 1
gagilija Posted December 15 Posted December 15 (edited) evo sad sam dobila napad....kad je rekao KOJE JA IZUZETNO CENIM I POSTUJEM a usta mu se zvalava iskrivila u cinican poluosmeh....au jbt emanacija HULJEEEEE koliko on misli da je nenadjebiv i da moze sve da prejebe E DALJE NECES MOCI Edited December 15 by gagilija NEIZDRZ 3
Valk Posted December 15 Posted December 15 2 hours ago, zmanic said: Dva starca - JULOVCA + falsifikator dokorant. Ja ne bih mogap da izaberem bolje. Fali vrsta endemska za SNS - preletač govnojed, npr Kena. Deca su vrh, ova devojka je vrlo konkretna. U jednoj rečenici raskrinkala kome je namenjena ponuda za stambene kredite od 50 dinara. 2
slepa živana Posted December 16 Posted December 16 1 hour ago, Sludge Factory said: Gledam sad. Deca ga razbijaju, a u isto vreme mu stavljaju do znanja koliko je nebitan. Razvaljivanje. Bravo deco! mnogo jak jezik mislim da ovaj jezik radikale izbezumljuje oni su sve vreme nazivali jedni druge kolegama nervni slom je blizu 2
Popular Post Sludge Factory Posted December 16 Popular Post Posted December 16 Zaista sam bez teksta koliko su deca dobra, divna, pametna. Sve su rekli sta treba i kako treba, sve sustine. I pritom je ovo sve posledica zajednistva, konstantnog dijaloga, razgovora, jednostavno ljudskih odnosa, sve ono cega se ovo zlo na vlasti grozi. Eto ove nove tehnologije su nam konacno dale i nesto pozitivno. Ova deca zive tako od kad znaju za sebe, non-stop u kontaktu, uvek svi sve znaju i saznaju gotovo istovremeno, upucni su jedni na druge i ne mogu jedni bez drugih. Za njih je plenum svakodnevni nacin zivota. Prozreli su ga zato sto su mu sve fore i svo sibicarenje za analogni svet. Jos neko vreme ce da prolazi kod analognih zitelja, ali evo vec ovo pokazuje da je to vreme na izmaku. Pa ti ces njih da prevaris, analiziraju ti svaku recenicu, svaki video, svaku sliku, sazvacu, pretvore u mim i tako dele medjusobno. Gotov si skote! 16
Zabalujev Posted December 16 Posted December 16 Bože kako dražesno rezonuju deca, kaže ovaj matematičar-lingvista da su imali neka neslaganja između fakulteta dva-tri dana kako da se organizuju stvari, ali su se lepo dogovorili. Umesto odmah da šalju uvređene postove po mrežama i prozivaju ostale za izdaju i proglašavaju ih pizdama. 3 2 2
Recommended Posts