slepa živana Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, duda said: Baš je šmeker ovaj David. David za premijera a Vuksa za glavnog ideologa. Malo su mi prefini, niko nije za političkog komesara, hm . ne zove se david nego darkvud 2
John Coltrane Posted December 15 Posted December 15 Super su deca, neostrašćena i neukaljana. i ja ne vidim neku tremu… ili je to možda zaro što sam ja pio ?! 3
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 mali na pinku naizmenično moli studente da se vrate na redovnu nastavu i preti da od sutra idu na blok 3 1
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, John Coltrane said: Super su deca, neostrašćena i neukaljana. i ja ne vidim neku tremu… ili je to možda zaro što sam ja pio ?! ma kakva trema ovako se ponašaju deca kad ih matorci smaraju malo sa zadrškom, da ne kažem preko kurca 2 2
Hele Posted December 15 Posted December 15 Nisam gledao UN sto godina, sta je ovo Olja rekla vidimo se sa pola sata, jel toliko traju reklame ili sta?
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 Just now, Hele said: Nisam gledao UN sto godina, sta je ovo Olja rekla vidimo se sa pola sata, jel toliko traju reklame ili sta? reklame, pa predlozi pa gledaoci 1
duda Posted December 15 Posted December 15 Just now, Hele said: Nisam gledao UN sto godina, sta je ovo Olja rekla vidimo se sa pola sata, jel toliko traju reklame ili sta? Reklame + utisci 1
John Coltrane Posted December 15 Posted December 15 Just now, slepa živana said: ma kakva trema ovako se ponašaju deca kad ih matorci smaraju malo sa zadrškom, da ne kažem preko kurca Pa trkeljišete ovde kao da su gosti Djindjić i Şešelj. Dojma sam da je par članova malo mračilo. Ovaj hele je naporan do bola. 1
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 16 minutes ago, Sludge Factory said: Salju groblje na decu. Gubitnici. ali siniša mali sa lažnim doktoratom u ovom trenutku sve pogrešniji korak za pogrešnijim korakom 2 1
zmanic Posted December 15 Posted December 15 + gledaoci (zabrinuti roditelji šro im deca ne uče- kladim se da će biti bar jedan takav) 1 1
Hele Posted December 15 Posted December 15 Just now, slepa živana said: ma kakva trema ovako se ponašaju deca kad ih matorci smaraju malo sa zadrškom, da ne kažem preko kurca Bilo je malo na pocetku, ali su se opustili. Osim Vuksanovica koji je od pocetka jasno stavio do znanja da je Vuksanovic, a ne Vuksanovic. Seksi Davud se na pocetku i kod racunanja zbunio, ali posle su izdominirali.
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 Just now, zmanic said: + gledaoci (zabrinuti roditelji šro im deca ne uče- kladim se da će biti bar jedan takav) ne verujem osim ako ne uspe da se uključi neki "živeo prddednik vučić živela srbija"
zmanic Posted December 15 Posted December 15 Just now, slepa živana said: ali siniša mali sa lažnim doktoratom u ovom trenutku sve pogrešniji korak za pogrešnijim korakom Dva starca - JULOVCA + falsifikator dokorant. Ja ne bih mogap da izaberem bolje. 1
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, zmanic said: Dva starca - JULOVCA + falsifikator dokorant. Ja ne bih mogap da izaberem bolje. odlično odlično
Recommended Posts