InvisibleLight Posted December 15 Posted December 15 Davud pametniji i elokventniji od 99% narodnih poslanika A i ovo dvoje be zaostaju Greota ko se kod nas bavi politikom dok pametni ostaju po strani 3
cedo Posted December 15 Posted December 15 (edited) 5 minutes ago, slepa živana said: isus komuljara kolektiv pa kolektiv pa kolektiv ako se odreknemo plenuma, dijaloga i ako istaknemo nekoga - propascemo sustina je tu, srbija treba da se odrekne kulta licnosti izljubio bih ga jel taj studira matematiku ? Edited December 15 by cedo 2
Sludge Factory Posted December 15 Posted December 15 5 minutes ago, de Sisti said: Kako ga spustaju na nivo nebitnog milina za slusati To je bio moj utisak bukvalno u prvom odgovoru na pitanje, dok sam jos gledao. Genijalno. Uzivancija. 1
Sludge Factory Posted December 15 Posted December 15 (edited) 1 minute ago, slepa živana said: na pinku ljubiša ristić, mali i milovan bojić Salju groblje na decu. Gubitnici. Edited December 15 by Sludge Factory 5
MocaVukotic Posted December 15 Posted December 15 Sve im je jasno, citaju ga ko bukvar. Malo ih gricka trema, al opet su kratki i jasni, nema potrebe za potpitanjima. 6
villiem Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, cedo said: jel taj studira matematiku ? Aproksimacija Aksiome, okolina tacke.. 1 1 1
duda Posted December 15 Posted December 15 Evo ga i dalje ovaj moj rođak, kolektiv pa kolektiv 😂 😂 😂 @slepa živana 1
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, villiem said: Aproksimacija Aksiome, okolina tacke.. žvalja ima kontrakcije 1 4
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 koliko su jaki, anpasan ne znam da li su spremali mesidžboks ali poruka im je ludilo kako lepo premoste svako pitanje na "nas 250 iljada" 1 1
duda Posted December 15 Posted December 15 Baš je šmeker ovaj David. David za premijera a Vuksa za glavnog ideologa. Malo su mi prefini, niko nije za političkog komesara, hm . 1
Lena Posted December 15 Posted December 15 8 minutes ago, cedo said: izljubio bih ga jel taj studira matematiku ? matematiku i lingvistiku 1 1
Recommended Posts