Hele Posted December 15 Posted December 15 Mnogo mi se svidja ovo da je Vucic nebitan i da krsi Ustav Napokon se neko setio. 2 1
Кристофер Лумумбо Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, InvisibleLight said: Davud najbolji, i prelep je dečko Biznis ideja, bedzevi Davude, ozeni me! 4
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, InvisibleLight said: Davud najbolji, i prelep je dečko bogami ovaj hipik što studira matematiku i lingvistiku budući premijer 3
InvisibleLight Posted December 15 Posted December 15 (edited) 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Biznis ideja, bedzevi Davude, ozeni me! Htedoh da napisem, sto nama ceda zapao a sadasnjim studentima ovaj decko, ali nemaju oni vodje, ludilo koliko su zrelo struktuirani Edited December 15 by InvisibleLight 3
Popular Post duda Posted December 15 Popular Post Posted December 15 Moj muž se oduševio jer Vuksanović studira dva fakulteta a po njemu, svi Vuksanovići su nam rođaci 😂. 1 9
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 Just now, duda said: Moj muž se oduševio jer Vuksanović studira dva fakulteta a po njemu, svi Vuksanovići su nam rođaci 😂. čovek je genije baš ima strpljenja za olju koja se dosta loše snalazi 1
duda Posted December 15 Posted December 15 Just now, slepa živana said: čovek je genije baš ima strpljenja za olju koja se dosta loše snalazi Da, odaje čovek neku smirenost a inteligencija prosto pravi oreol oko njega 1
Hele Posted December 15 Posted December 15 Pun pogodak je hipik, po najavi je trebala Emilija sa FPN-a, smor bi bilo sa dvoje sa istog faksa, narocito tog smarackog, matematicar razbija malo ucmalost.
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, duda said: Da, odaje čovek neku smirenost a inteligencija prosto pravi oreol oko njega mnogo je lepo duhoviti su i osećajni odlično 6
Valk Posted December 15 Posted December 15 7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Davude, ozeni me! Nepopravljiv si! 4 minutes ago, duda said: Moj muž se oduševio jer Vuksanović studira dva fakulteta a po njemu, svi Vuksanovići su nam rođaci 😂. Nisam gledala UN ne pamtim, ali moraću posle vratiti da vidim klince. 2 4
villiem Posted December 15 Posted December 15 (edited) 3 minutes ago, Hele said: matematicar razbija malo ucmalost. Vuksanovic je hipik? Edited December 15 by villiem 1
Hele Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, villiem said: Prvi put u istoriji izgovorena recenica
slepa živana Posted December 15 Posted December 15 mislim da je nepomenik pred infarktom dok gleda ovo ne mogu da prebacim na pink da vidim šta je tamo 2 1
de Sisti Posted December 15 Posted December 15 (edited) 1 minute ago, slepa živana said: mislim da je nepomenik pred infarktom dok gleda ovo ne mogu da prebacim na pink da vidim šta je tamo Kako ga spustaju na nivo nebitnog milina za slusati Edited December 15 by de Sisti 3 2
Recommended Posts