simetrije Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Koja su to kola Koja je to žena lepša od Lepe Brene?
ljuttko Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 na drugoj strani u šittwitu (a moja keva redovno prebacuje da bi psovala goste osoba tzv Kena u oštroj konkurenciji pokušava da se probije do precednikovog prkna ( pardonmajfrenč ali ne znam kako nazvati ono što sam čula sem finale plivanja slobodnim stilom do istog i guranje laktovima) Nadrealno 2
Guuundogan Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Al su zapeli sa gradonacelnikom Leskovca Znaju li da pricaju o Mesku? tesko mi je da poverujem da je svesno uradio ovo sto mu se pripisuje… 1
SNARC Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 4 minutes ago, Guuundogan said: Al su zapeli sa gradonacelnikom Leskovca Znaju li da pricaju o Mesku? tesko mi je da poverujem da je svesno uradio ovo sto mu se pripisuje… Ili je bas jako tupav i nije skapirao..ili je prica oko Gasica dobila na gasu.
villiem Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 20 minutes ago, Tsai said: hvali sinisa kovacevic Moze da nazove 1 1
simetrije Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) Ovo je počelo žestoko večeras. Petričić ne bira reči, Marinika nastavlja nemilosrdno da buši naprednjački bašibozuk, pominje i batu Andreja u najgrđem kontekstu...So far so good... Edited December 1, 2024 by simetrije 5
Klara Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Jel imate neki link prenosa, daleko sam od tv? :/
Recommended Posts