November 24, 2024Nov 24 na drugoj strani u šittwitu (a moja keva redovno prebacuje da bi psovala goste osoba tzv Kena u oštroj konkurenciji pokušava da se probije do precednikovog prkna ( pardonmajfrenč ali ne znam kako nazvati ono što sam čula sem finale plivanja slobodnim stilom do istog i guranje laktovima) Nadrealno
November 24, 2024Nov 24 Al su zapeli sa gradonacelnikom Leskovca Znaju li da pricaju o Mesku? tesko mi je da poverujem da je svesno uradio ovo sto mu se pripisuje…
November 24, 2024Nov 24 4 minutes ago, Guuundogan said: Al su zapeli sa gradonacelnikom Leskovca Znaju li da pricaju o Mesku? tesko mi je da poverujem da je svesno uradio ovo sto mu se pripisuje… Ili je bas jako tupav i nije skapirao..ili je prica oko Gasica dobila na gasu.
December 1, 2024Dec 1 Ovo je počelo žestoko večeras. Petričić ne bira reči, Marinika nastavlja nemilosrdno da buši naprednjački bašibozuk, pominje i batu Andreja u najgrđem kontekstu...So far so good... Edited December 1, 2024Dec 1 by simetrije