zmanic Posted Friday at 18:30 Share Posted Friday at 18:30 https://www.danas.rs/vesti/drustvo/goran-jesic-misa-baculov-preinacena-odluka-pritvor/ Link to comment
Popular Post Sludge Factory Posted Sunday at 20:04 Popular Post Share Posted Sunday at 20:04 Mene je malo strah za Zorana Djajica. 11 Link to comment
J-♣ Posted Sunday at 20:10 Share Posted Sunday at 20:10 Bravo Pajtiću! ovo sa "skidanjem rukavica" odnosno imenovanjem sudija ko je šta uradio kakav je ko stav zauzeo u slučaju Ješić je pun pogodak 7 Link to comment
Milosh76 Posted Sunday at 20:13 Share Posted Sunday at 20:13 8 minutes ago, Sludge Factory said: Mene je malo strah za Zorana Djajica. A mene od onoga sto prica 1 Link to comment
duda Posted Sunday at 20:18 Share Posted Sunday at 20:18 12 minutes ago, Sludge Factory said: Mene je malo strah za Zorana Djajica. Bukvalno isto sam pomislila čim je počeo da pominje konkretna imena, mislim nazive firmi. Čoveku naklon do poda. 7 Link to comment
simetrije Posted Sunday at 20:18 Share Posted Sunday at 20:18 Bojan Pajtić, moj premijer. Spoiler Predsednik vlade AP Vojvodine koji je davao intervjue i na srpskom i na mađarskom jeziku. Ovi divljaci sada ne znaju ni srpski. 5 Link to comment
Sludge Factory Posted Sunday at 20:24 Share Posted Sunday at 20:24 (edited) Svaka cast ovom coveku, zaista, sve sto je izgovorio je sustina. I na hrabrosti i srcanosti, naravno, pre svega. Edited Sunday at 20:27 by Sludge Factory 9 Link to comment
villiem Posted Sunday at 20:38 Share Posted Sunday at 20:38 7 minutes ago, Sludge Factory said: Svaka cast ovom coveku, zaista, sve sto je izgovorio je sustina. I na hrabrosti i srcanosti, naravno, pre svega. Kazu ljudi koji ga znaju da uopste nisu iznenadjeni njegovim ponasanjem. 2 Link to comment
April Posted Sunday at 21:27 Share Posted Sunday at 21:27 Povratak Pajtića i Ješića mnogo ohrabruje. Takvi su nam potrebni. Fali njihovog iskustva. 8 Link to comment
pbg12345 Posted Sunday at 21:40 Share Posted Sunday at 21:40 9 minutes ago, April said: Povratak Pajtića i Ješića mnogo ohrabruje. Takvi su nam potrebni. Fali njihovog iskustva. malopre sam bas razmisljao na tu temu i shvatio da su oni tu samo zato sto su van politike da su medju liderima opozicije sad bi ih kao i ostale razvlacili, a glupaci bi predlagali da sklone i puste glumce u prve redove jer glumce svi vole jbg 2 Link to comment
April Posted Sunday at 22:20 Share Posted Sunday at 22:20 Pisao sam, zatekao sam se u direkciji pred NS protest i bile su sve glave sem Lutovca i Ćute Upalo mi je u oči da niko nije iz vremena protesta '96 Ja jesam za smenu generacija, ali treba tu i neko da izbegnu dečije bolesti, ne moramo baš sve iz početka Link to comment
harper lee Posted Sunday at 23:16 Share Posted Sunday at 23:16 Ovo sa pominjanjem konkretnih imena ljudi koji prave svinjarije je bila muzika za moje usi, treba stalno pominjati te nize esalone organizovane kriminalne grupe da im bude jasno sta ce s njima biti ako ovo zlo koje podupiru svojim bescascem jednom konacno ode. Prava je steta sto nece mnogo ljudi u Srbiji videti ovu emisiju ali to je sto je. 3 Link to comment
Recommended Posts