zmanic Posted November 8 Posted November 8 https://www.danas.rs/vesti/drustvo/goran-jesic-misa-baculov-preinacena-odluka-pritvor/
Popular Post Sludge Factory Posted November 10 Popular Post Posted November 10 Mene je malo strah za Zorana Djajica. 12
J-♣ Posted November 10 Posted November 10 Bravo Pajtiću! ovo sa "skidanjem rukavica" odnosno imenovanjem sudija ko je šta uradio kakav je ko stav zauzeo u slučaju Ješić je pun pogodak 7
Milosh76 Posted November 10 Posted November 10 8 minutes ago, Sludge Factory said: Mene je malo strah za Zorana Djajica. A mene od onoga sto prica 1
duda Posted November 10 Posted November 10 12 minutes ago, Sludge Factory said: Mene je malo strah za Zorana Djajica. Bukvalno isto sam pomislila čim je počeo da pominje konkretna imena, mislim nazive firmi. Čoveku naklon do poda. 7
simetrije Posted November 10 Posted November 10 Bojan Pajtić, moj premijer. Spoiler Predsednik vlade AP Vojvodine koji je davao intervjue i na srpskom i na mađarskom jeziku. Ovi divljaci sada ne znaju ni srpski. 6
Sludge Factory Posted November 10 Posted November 10 (edited) Svaka cast ovom coveku, zaista, sve sto je izgovorio je sustina. I na hrabrosti i srcanosti, naravno, pre svega. Edited November 10 by Sludge Factory 9
villiem Posted November 10 Posted November 10 7 minutes ago, Sludge Factory said: Svaka cast ovom coveku, zaista, sve sto je izgovorio je sustina. I na hrabrosti i srcanosti, naravno, pre svega. Kazu ljudi koji ga znaju da uopste nisu iznenadjeni njegovim ponasanjem. 2
April Posted November 10 Posted November 10 Povratak Pajtića i Ješića mnogo ohrabruje. Takvi su nam potrebni. Fali njihovog iskustva. 8
pbg12345 Posted November 10 Posted November 10 9 minutes ago, April said: Povratak Pajtića i Ješića mnogo ohrabruje. Takvi su nam potrebni. Fali njihovog iskustva. malopre sam bas razmisljao na tu temu i shvatio da su oni tu samo zato sto su van politike da su medju liderima opozicije sad bi ih kao i ostale razvlacili, a glupaci bi predlagali da sklone i puste glumce u prve redove jer glumce svi vole jbg 3
April Posted November 10 Posted November 10 Pisao sam, zatekao sam se u direkciji pred NS protest i bile su sve glave sem Lutovca i Ćute Upalo mi je u oči da niko nije iz vremena protesta '96 Ja jesam za smenu generacija, ali treba tu i neko da izbegnu dečije bolesti, ne moramo baš sve iz početka
harper lee Posted November 10 Posted November 10 Ovo sa pominjanjem konkretnih imena ljudi koji prave svinjarije je bila muzika za moje usi, treba stalno pominjati te nize esalone organizovane kriminalne grupe da im bude jasno sta ce s njima biti ako ovo zlo koje podupiru svojim bescascem jednom konacno ode. Prava je steta sto nece mnogo ljudi u Srbiji videti ovu emisiju ali to je sto je. 3
Recommended Posts