Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

12 minutes ago, Sludge Factory said:

Mene je malo strah za Zorana Djajica. 

Bukvalno isto sam pomislila čim je počeo da pominje konkretna imena, mislim nazive firmi.

Čoveku naklon do poda.

• +1 7

Bojan Pajtić, moj premijer.

Spoiler

Predsednik vlade AP Vojvodine koji je davao intervjue i na srpskom i na mađarskom jeziku.

Ovi divljaci sada ne znaju ni srpski.

• +1 5

Svaka cast ovom coveku, zaista, sve sto je izgovorio je sustina. I na hrabrosti i srcanosti, naravno, pre svega.

Edited by Sludge Factory
  • +1 9
7 minutes ago, Sludge Factory said:

Svaka cast ovom coveku, zaista, sve sto je izgovorio je sustina. I na hrabrosti i srcanosti, naravno, pre svega.

Kazu ljudi koji ga znaju da uopste nisu iznenadjeni njegovim ponasanjem.

• +1 2
9 minutes ago, April said:

Povratak Pajtića i Ješića mnogo ohrabruje. Takvi su nam potrebni. Fali njihovog iskustva. 

malopre sam bas razmisljao na tu temu i shvatio da su oni tu samo zato sto su van politike

da su medju liderima opozicije sad bi ih kao i ostale razvlacili, a glupaci bi predlagali da sklone i puste glumce u prve redove

jer glumce svi vole jbg

• +1 2

Pisao sam, zatekao sam se u direkciji pred NS protest i bile su sve glave sem Lutovca i Ćute

Upalo mi je u oči da niko nije iz vremena protesta '96

Ja jesam za smenu generacija, ali treba tu i neko da izbegnu dečije bolesti, ne moramo baš sve iz početka

Ovo sa pominjanjem konkretnih imena ljudi koji prave svinjarije je bila muzika za moje usi, treba stalno pominjati te nize esalone organizovane kriminalne grupe da im bude jasno sta ce s njima biti ako ovo zlo koje podupiru svojim bescascem jednom konacno ode.

Prava je steta sto nece mnogo ljudi u Srbiji videti ovu emisiju ali to je sto je.

• +1 3