kud u maglu Simoviću Posted October 13 Posted October 13 1 minute ago, pbg12345 said: voditelj utiska nedelje olja beckovic, novinar glumica u penziji mislio sam da će tema da bude o antimonopolskoj komisiji
pt 2.0 Posted October 13 Posted October 13 (edited) @pbg12345 Ejdžisto. Osim toga, ona može da bude samo glumica u penziji… Meni ovaj Crveni Džemperko previše žovijalan. @kumsinjo ♥️ (Great minds think like me) Edited October 13 by pt 2.0 1
pbg12345 Posted October 13 Posted October 13 e jake glumice jeste i meni ne ide da stoji novinar, ali nije se uklapalo u genijalnu foru voditeljka olja beckovic, voditeljka u penziji mada moglo je: domacin/ca, olja beckovic, voditeljka u penziji 1
April Posted October 13 Posted October 13 Olja je najbolji dokaz koliko mi više nemamo urednike. Radi kad hoće i koliko joj se hoće. Kad god je mrzi da radi, u niskom startu čekaju večiti gosti na večite teme. Večeras, eto imamo sreće.
April Posted October 13 Posted October 13 (edited) 43 minutes ago, pt 2.0 said: @pbg12345 Meni ovaj Crveni Džemperko previše žovijalan. ♥️ Asocira na Krleta Ali je doneo dragocen podatak o kupovini firme koja se zaista bavi litijumom P. S. Sve vreme mi je u glavi ministarka Handanović, zamislite tu ćurku da je ovde gost sa njima Edited October 13 by April
pt 2.0 Posted October 13 Posted October 13 11 minutes ago, April said: Asocira na Krleta Ahahaha, i mene.
Sludge Factory Posted October 13 Posted October 13 Arogantan je Begovic i odbojan ovako kao pojava (bar meni), ali je rekao bitne stvari sa te biznis strane veceras, ovo sto kaze April, plus je Soskic rekao zanimljivu stvar da direktor RT nastupa po svetu sa prezentacijom u kojoj projekat Jadar stoji kao vec gotova stvar, deo RT biznisa. 5
John Coltrane Posted October 20 Posted October 20 Izgleda kao da Olja nike obrijala noge ili je to do mog TV. Žene ? 2
John Coltrane Posted October 20 Posted October 20 Jebala je cirilica, zapenila k’o šarov na kosku. A i ova autorka, što se vrti u fotelji, smara za medalju svojom “nevinošću”. Nacionalna čitanka bez sns knjižice my ass. U ovoj banani gde je sve strogo kontrolisano ona priča o nekakvom precesu odabira autora 4
zmanic Posted October 20 Posted October 20 (edited) Dejan se suzdržava da kaže, ko da mi je Olja zabranila: - Nije nacionalna ČITANKA problem, problem je NACIJA takva kakva je postala! PS Sad kada nam je sEXPO, takoreći pred vratima, mi se bavimo čitankom umesto da brinemo o nacionalnim stadionima, trenerskim akademijama, lopatama i bagerima za rudarenje litijuma, vozačima vodenih i letećih taxy-ja ..... sve nam je to potrebnije od pismenih birača. Edited October 20 by zmanic
John Coltrane Posted October 27 Posted October 27 Večeras ću rado slušati Gorana Markovića i Gojka Božovića . 3
Recommended Posts