Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Sad mi jasno što nismo imali nikakve šanse.

Ne od skoro, nego još od vremena D.Tucovića.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

• Popular Post

Javio se predsednik udruženja prijeteljstva Srbije i Severne Koreje... :lolol: :isuse:

Edited by radisa

:confused4:

• Popular Post
2 minutes ago, radisa said:

Javio se predsednik udruženja prijeteljstva Srbije i Severne Koreje... :lolol: :isuse:

I rekao da je u S. Koreji problem manjka ljudstva resen uvodjenjem robota i vestacke inteligencije. Olja mu je na to rekla 'jel mogu ja prirodnom inteligencijom da vam pozelim laku noc?' I cao. :lol: 

Just now, Sludge Factory said:

I rekao da je u S. Koreji problem manjka ljudstva resen uvodjenjem robota i vestacke inteligencije. Olja mu je na to rekla 'jel mogu ja prirodnom inteligencijom da vam pozelim laku noc?' I cao. :lol: 

Ma nadrealan trenutak... U top 5 javlajnja ikad...

Jeste sigurni da nije neki trol?

GYf7gEWWQAAaQ5K?format=jpg&name=medium

:hail:

Gleda neko?

Lepo zbore sva trojica, još se nisu popičkali, ali, bojim se da slaba vajda od toga svega... :(

Edited by radisa

51 minutes ago, radisa said:

slaba vajda od toga svega... :(

Klasična opozicija, svi lepo pričaju i na kraju ne bude ništa

Sta je htela Olja prvim predlogom? Ako ljudi ne znaju sta je empatija, znaci da je nemaju? Lepa, srpska rec

1 minute ago, hefaca said:

Sta je htela Olja prvim predlogom? Ako ljudi ne znaju sta je empatija, znaci da je nemaju? Lepa, srpska rec

Mile i Slavica su glupi i treba im zabraniti da glasaju. 

Emisija je teško sranje, izbor gostiju takođe. 

30 minutes ago, hefaca said:

da se i ja saglasim s tobom jednom, i meni je išao na nerve taj utisak.

da su pitali šta je saosećanje (da, znam da nisu skroz sinonimi) - ljudi bi znali.

to što ne znaju za reč ne znači da nisu empatični.

Ukljucila sam se kod treceg predloga i umalo da povratim. Nemam reci kakva je kreatura onaj Vulin. 

meni je najporaznija činjenica da niko vulina nije gađao nečim dok je žvalavio ono o ženama, kad mu već neko nije drknuo šamarčinu, svi se smeju kao smešno  hahaha

crkli svi

(btw, te ulične ankete sa prepadom ljudi kojima se kao dokazuje nešto su dno novinarstva oduvek)

5 hours ago, svashtabezneshto said:

meni je najporaznija činjenica da niko vulina nije gađao nečim dok je žvalavio ono o ženama, kad mu već neko nije drknuo šamarčinu, svi se smeju kao smešno  hahaha

crkli svi

U riltajmu prepisuju od preko bare , stih proba, prodje kao «zajebancija», nakon toga postane «normalno»  i na kraju obavezno.  

Previse zoom in i premalo zum auta postoji u sagledavanju situacije u kojoj se zivi.

Prosirice se po sistemu majmun radi sto majmun vidi na svaku instituciju ili radno mesto, ne kao izuzetak, vec kao pravilo

Zivi bili, pa videli, nazalost.  

I to i ovaj tretman skola i obdanista, obrazovanja uopste, kao i zdravstva i prava osiguranika. Ne zbog «nesposobnosti», vec sasvim namerno. Nista od onoga sto rade kao distrakciju i politike nije originalno njihovo vec Resavska skola.

Edited by Moonwalker