February 25, 20241 yr Just now, gsb said: Trac, tuzio etf. Moraju da mu plate 10 miliona Dinara. za šta ih je tužio? znam da je bilo nekog preganjanja u vreme kad je kao izbačen sa posla i priče o toj tužbi.
February 25, 20241 yr 1 minute ago, ljuttko said: za šta ih je tužio? znam da je bilo nekog preganjanja u vreme kad je kao izbačen sa posla i priče o toj tužbi. Ne znam detalje, samo to sam cula. Ni dekanat nije nevin, kriju podatke.
February 25, 20241 yr Ova rospija ce nam se tek najebati svega po spisku..Nece nju zvalavi tek tako da odbaci. Vredi mu ovako lajava vise od tri mutave Brbane.
February 25, 20241 yr Budućnost će pokazati Ed. Ovo je bio rospijin odgovor, nije moj odgovor na prethodne postove. Edited February 25, 20241 yr by dùda
February 25, 20241 yr 19 minutes ago, SNARC said: Ova rospija ce nam se tek najebati svega po spisku..Nece nju zvalavi tek tako da odbaci. Vredi mu ovako lajava vise od tri mutave Brbane. Pa ne baš. Ako je do juče glumila opoziciju, doduše nemušto, a sad ide u sektu, koga novog će da privuče na mračnu stranu? Ovi što su se zeznuli pa glasali za nju, sad će da nađu nekog novog desničara. To što će da prdi po Pinku (sumnjam da će biti ponovo u UN) može da se dojmi onima koji su već opijeni sektom... a da će doneti neke glasove, što je jedino bitno, baš i neće...
February 25, 20241 yr 6 minutes ago, Michael Krueger said: Pa ne baš. Ako je do juče glumila opoziciju, doduše nemušto, a sad ide u sektu, koga novog će da privuče na mračnu stranu? Ovi što su se zeznuli pa glasali za nju, sad će da nađu nekog novog desničara. To što će da prdi po Pinku (sumnjam da će biti ponovo u UN) može da se dojmi onima koji su već opijeni sektom... a da će doneti neke glasove, što je jedino bitno, baš i neće... Koje glasove donosi Brbana..ili Toma jebeni Mona ili Sinisa Mali ili ko vec iz te druzine ? Tu glasove donosi jedan covek .. ali mu uvek trebaju dzukele da laju i urlaju na ostatak scene. Ovo je dzukela par ekselans.
February 25, 20241 yr Čekajte.... Jel istina što tvrdi Bikitm da je na špici Utiska Krlov vokal ? Ja sam celog života mislio da to peva Sloba Konjević