Svemir Zeka Posted February 25 Posted February 25 Ali bukvalno ponavlja Vučićeve fraze i imitira način govora. A o gestikulaciju je naučila. 1
April Posted February 25 Posted February 25 Pamtite je dobro - ona više neće smeti da dođe u UN Kebara, spavaš li mirno? 4
SNARC Posted February 25 Posted February 25 Odvratno stvorenje..Kao da su je pravili Dinkic i Seselj..pred ocima napaljenog Ace zvale. 3
gsb Posted February 25 Posted February 25 Ona se ponasa kao Orlic, ne da drugima da dodju do reci, i pokusava da ih pokrije dernjavom. 4
Michael Krueger Posted February 25 Posted February 25 Just now, Svemir Zeka said: Al popizdela je, vidi se I treba, kad je već bzvz pozvana... 1
duda Posted February 25 Posted February 25 1 minute ago, Svemir Zeka said: Al popizdela je, vidi se Pa šta misliš, što sam ja večeras ovako vesela 6
April Posted February 25 Posted February 25 13 minutes ago, gsb said: Ona se ponasa kao Orlic, ne da drugima da dodju do reci, i pokusava da ih pokrije dernjavom. I promenom teme 2
Misko Posted February 25 Posted February 25 17 minutes ago, April said: Pamtite je dobro - ona više neće smeti da dođe u UN Kebara, spavaš li mirno? Meni fali taj debil, ozbiljno, barem je bio zabavni imbecil, ostali nisu ni to, samo su imbecili
ljuttko Posted February 25 Posted February 25 Za to vreme u hitšitu je Miloš Laban , najgori ološ koji je ikad kročio na etf i ološ generalno.Viče kao nenormalan i napada neku devojku iz nekakve nvo organizacije koja ako zna ko je on, bog me ubio, po godinama je njegovoj deci vršnjakinja 3
radisa Posted February 25 Posted February 25 @April Evo čovek priča isto što i ti, sa nekim vojvođanskim naglaskom... Da nisi dobio liniju?
radisa Posted February 25 Posted February 25 Au, ala ju je čiča od 80 leta poklopio, i da dobije dozvolu da dođe ponovo, neće hteti sama da dođe... 1
John Coltrane Posted February 25 Posted February 25 Deda od 80 god, koji je glasao za Zavetnicu, zakovao poslednji ekser u njen sanduk. 1
gsb Posted February 25 Posted February 25 9 minutes ago, ljuttko said: Za to vreme u hitšitu je Miloš Laban , najgori ološ koji je ikad kročio na etf i ološ generalno.Viče kao nenormalan i napada neku devojku iz nekakve nvo organizacije koja ako zna ko je on, bog me ubio, po godinama je njegovoj deci vršnjakinja Trac, tuzio etf. Moraju da mu plate 10 miliona Dinara.
April Posted February 25 Posted February 25 Just now, radisa said: @April Evo čovek priča isto što i ti, sa nekim vojvođanskim naglaskom... Da nisi dobio liniju? Moja žena je Subotičanka, ja čuvam svoju vračarsku afektaciju 🤣 3
Recommended Posts