February 25, 20241 yr “Bogu hvala ova država ima institucije pa se ministri ne kadriraju preko heštega”
February 25, 20241 yr Jooooj, koje koprcanje. Što mi drago što se prži Haha, "pritisak" nedelje. Crkni bre gaduro. Edited February 25, 20241 yr by dùda
February 25, 20241 yr Čuj Vučević Ja ni ne znam ko je to biće ovo gangbangtodeath - odjavljujem nogomet
February 25, 20241 yr https://fb.watch/qrmltS6ttS/ Evo i Savo podseca na onomad kada je bio sa njom u gostima..
February 25, 20241 yr 22 minutes ago, John Coltrane said: “Bogu hvala ova država ima institucije pa se ministri ne kadriraju preko heštega” Ovo bi bio odlican sarkazam od nekog ozbiljnog opozicionara, ali, ona to ozbiljno..
February 25, 20241 yr 3 minutes ago, dùda said: Ooooooo, ala su se ostrvili na mučenicu, mnogo sam žalosna. Milica Velikomucenica
February 25, 20241 yr 1 minute ago, levi said: zavetnica je smeće od prvog dana kad se pojavila, šta je sad odjednom problem? Što dobija prostor u UN.
February 25, 20241 yr Svi već znaju da je vučićeva podguzna muva, kojoj je btw. istekao rok trajanja. Sad je Nestor glavni po tom pitanju. Ne znam koji će ona u Utisku uopšte...