Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

IMG-04ce0ad8ed9948b099782b6c9613d3fc-V.jpg

Edited by gsb
  • Tužno 4
Posted
1 hour ago, harper said:

Ne znam tu zenu koja je "pustala narodnjake" deci ali odbijam da poverujem da ziva osoba moze da bude toliko zla, 

20230522_001306.thumb.jpg.77d2b3ec27cc1c82c102d5d627d6449d.jpg

• Tužno 3
Posted

Nije mi bilo jasno šta "narodna muzika" koju je Negić spomenuo. Ludača misli da toj deci treba pustiti Garavi sokak i Ja plačem samo kada ljuštim luk :isuse:

• Tužno 1
Posted

Uh jbt. Odgledao finale utiska nedelje.

Nije mi dobro.

• +1 2
Posted

New age budala koju treba proterati iz javnog sektora pa neka korporativnim menadžerima prodaje mezoterapije, aromaterapije i slične ljekovite vode.

• +1 3
Posted

ne da je mnogo drugačije, ali jeste. samo je taj jedan dan provela u školi

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Predstavila se kao veliki Dr iz Palmoticeve.. Roditelji 7/2 su je isterali cim su shvatili sa kakvim olosem imaju posla.

• Tužno 1
Posted

uf ... odgledah ... kraj me slomio

ne znam odakle ocu snaga da se uopste pojavi u emisiji, a kamoli mirnoca da prica

zaista se pitam da li je glasanje/vecina put do najboljih odluka. a nije da se pitam prvi put

pozivanje na odgovornost je jedini kakav, takav garant ispravnih odluka

Posted

Sam kraj emisije baš zajeban.

• +1 2
Posted

Odgledao na preskok, preteško za gledanje.

Olja se dobro snašla u ne baš lakom zadatku.

Kraj me dotukao. 

• +1 3
  • Tužno 1
Posted (edited)

I mene je kraj prepolovio. Mislim da nismo uvek svesni koliko ljudima, a tek deci znači kada ih saslušamo. Ne moramo da razumemo, možemo da pokušamo, ali važno im je da ih saslušamo, da oni znaju da ih je neko čuo, video, saosećao i da nisu sami. Da su prihvaćeni, voljeni i da ne prolaze sami kroz svoje borbe. Nekad je zagrljaj veći lek od probranih reči.

Negić je neverovatno plemenit. Bože, koja razlika između njega i drskih sramota na čelu naše države, to je ta razlika zbog koje ne smemo da odustanemo od borbe za budućnost.

Edited by DejanMilč
  • +1 8