Taihoskopija Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 1 hour ago, harper said: Ne znam tu zenu koja je "pustala narodnjake" deci ali odbijam da poverujem da ziva osoba moze da bude toliko zla, 3
Popular Post goofs Posted May 21, 2023 Popular Post Posted May 21, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Organizovali su se neki psihijatri samoinicijativno da pomognu ovoj deci a od drzave... pa nicemu se nismo ni nadali. Ne samo psihijatri, psiholozi i pedagozi, razna udruzenja, ali niko ne moze da dopre do sistema. Postoje i precizni protokoli za ovakve situacije, medjutim, osobe koje se nalaze na pozicijama i koje treba da donesu i sprovedu odluke su glupe ko kurac i ne znaju sta da rade, pa cekaju mig sa vrha lanca koji je takodje glup ko kurac i nestrucan za ovakve stvari. 8 1 1
msv Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Nije mi bilo jasno šta "narodna muzika" koju je Negić spomenuo. Ludača misli da toj deci treba pustiti Garavi sokak i Ja plačem samo kada ljuštim luk 1
Caligula Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Uh jbt. Odgledao finale utiska nedelje. Nije mi dobro. 2
Popular Post Valk Posted May 21, 2023 Popular Post Posted May 21, 2023 Kakva emisija, bože pomozi... i ovaj čovek što je došao i roditelji koji su se uključili pozivom i Olja koja lije suze. Ne znam šta da kažem za ovu wanna be medijum budaletinu osim da joj poželim da muzikom leči sebe od onog što se ne leči. Đubre pokvareno! 19 2
ragasto Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 New age budala koju treba proterati iz javnog sektora pa neka korporativnim menadžerima prodaje mezoterapije, aromaterapije i slične ljekovite vode. 3
svashtabezneshto Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 ne da je mnogo drugačije, ali jeste. samo je taj jedan dan provela u školi 1 1
Friend Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Predstavila se kao veliki Dr iz Palmoticeve.. Roditelji 7/2 su je isterali cim su shvatili sa kakvim olosem imaju posla. 1
cedo Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 uf ... odgledah ... kraj me slomio ne znam odakle ocu snaga da se uopste pojavi u emisiji, a kamoli mirnoca da prica zaista se pitam da li je glasanje/vecina put do najboljih odluka. a nije da se pitam prvi put pozivanje na odgovornost je jedini kakav, takav garant ispravnih odluka
Popular Post slepa živana Posted May 22, 2023 Popular Post Posted May 22, 2023 59 minutes ago, cedo said: ne znam odakle ocu snaga da se uopste pojavi u emisiji, a kamoli mirnoca da prica reći ću ti odakle mu snaga. ovo s ovom skotušom iz pasterove je nastavak nasilja. ovako ne može da se radi a da se očekuje da deca i drugi neće dalje da ginu. i ja mu se divim. i juriću takođe. da posle takve žrtve nađe snagu da pogleda bistro i da kaže ono što se zna, ubice i silovatelji su takođe žrtve nasilja o kom se ćutalo. mora da se nađa snaga da se ne ćuti, ako će dalje da se živi. moramo ovo da zaustavimo ili ćemo svi skrenuti 20
mraki Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Odgledao na preskok, preteško za gledanje. Olja se dobro snašla u ne baš lakom zadatku. Kraj me dotukao. 3 1
DejanMilč Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 (edited) I mene je kraj prepolovio. Mislim da nismo uvek svesni koliko ljudima, a tek deci znači kada ih saslušamo. Ne moramo da razumemo, možemo da pokušamo, ali važno im je da ih saslušamo, da oni znaju da ih je neko čuo, video, saosećao i da nisu sami. Da su prihvaćeni, voljeni i da ne prolaze sami kroz svoje borbe. Nekad je zagrljaj veći lek od probranih reči. Negić je neverovatno plemenit. Bože, koja razlika između njega i drskih sramota na čelu naše države, to je ta razlika zbog koje ne smemo da odustanemo od borbe za budućnost. Edited May 22, 2023 by DejanMilč 8
Recommended Posts