Popular Post morgana Posted May 21, 2023 Popular Post Posted May 21, 2023 (edited) ne znam da li sam gledala ista potresnije Edited May 21, 2023 by morgana 11
Shan Jan Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Organizovali su se neki psihijatri samoinicijativno da pomognu ovoj deci a od drzave... pa nicemu se nismo ni nadali. 1 1
Milosh76 Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Bukvalno da vise ne bude vise nijedan Utisak ikada! 2
Frank Pembleton Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Organizovali su se neki psihijatri samoinicijativno da pomognu ovoj deci a od drzave... pa nicemu se nismo ni nadali.Meni kumica koja je završila psihologiju volontira tamo u Ribnikaru.......shiit has hit the fan. 2
SNARC Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Hteo sam da se ukljucim u kraj..i vidim da su zavrsili ranije..pa sam okrenuo na poslednjih 10 minuta... Osecam se izguzvano..a skoro sam razmisljao gde je ovaj covek nestao, vrteo nam se na Tv-u stalno kad bejasmo deca.. Sve ovo mi donosi to da se plasim svakog sledeceg poteza koji napravim u zivotu..Ne umem da objasnim. 1
harper lee Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 52 minutes ago, James Marshall said: ako uspijemo da se probijemo kroz zaista neopisivu bol i tugu koju emituje ovaj čovjek kog je zadesila najveća nesreća koja može da zadesi živo biće, ovo što čujemo o tome da su doveli neku lujku koja je pod plaštom stručnosti (a juče sam nakon što sam pročitao zahtjeve tražio dotičnu na mrežama i bio zapanjen šta se sve krije iza tog imena) i šta je radila, pa ovo je skandal, ima li iko normalan na nekoj poziciji gdje se nešto odlučuje, doveli ženu koja je sama za hospitalizaciju da dodatno retraumatizuje djecu. Ja sam u šoku šta slušam. Postoje mnoge stvari koje su "testirane" iskljucivo u sigurnim okruzenjima, sa dobronamernim, dobro stojecim i netraumatizovanim ili povrsno traumatizovanim klijentima i na tim "testovima" su dobile dobru evaluaciju. Te stvari postaju problem za shamane koji ih rade kad govno udari u ventilator jer oni nikad nisu stekli onu vrstu odgovornosti koja se dobija kad udaris u zid u punoj brzini a ne znaju nista drugo. Ne znam tu zenu koja je "pustala narodnjake" deci ali odbijam da poverujem da ziva osoba moze da bude toliko zla, biram da verujem da je "testirala" svoju metodu na jednoj od najtezih grupa i ocekivano dobila rezultat kakav je dobila. Niko ne moze da bude toliko bahat u proceni sopstvenog znanja koliko moze da bude neznalica, to je jos Sokrat resio pre dve i po hiljade godina. Teska, teska emisija, jedna od onih koja te ubije nicim drugim do osecanjem nemoci. Kako tako velika stvar kao sto je covek moze da stvori takvu nakazu kao sto je covecanstvo nikad mi nece biti jasno. 1 1
Caligula Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Nisam gledao, sad procitao komentare na emisiju. Otreznjujuce.
Popular Post duda Posted May 21, 2023 Popular Post Posted May 21, 2023 9 minutes ago, Caligula said: Nisam gledao, sad procitao komentare na emisiju. Otreznjujuce. Pa ne znam. Ovde smo svi manje-više otrežnjeni. Ali nema tog otrežnjenja u kome će ti ovako nešto izgledati bilo šta do zaprepašćujuće. Ovakav nivo bešćašća ( kvazi sistema i njegovih sastavnih delova) je prosto nezamisliv. Ovo je neka dimenzija zla koja je prosečnom čoveku potpuno neshvatljiva. Posle početnog šoka, očekujem bes. 14
April Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 14 minutes ago, Caligula said: ... neverovatno je sta oni rade. Ovo je slika države. 5
ragasto Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 16 minutes ago, Caligula said: ... neverovatno je sta oni rade. Svi na jednom mestu. Nema sakrivanja, nema pretvaranja. 1
Recommended Posts