sherman Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 samo da pohvalim Oljin izgled veceras. i da glasam za predlog br. 8
harper lee Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 (edited) Teofila čitam samo kad ga okače na forumima. Bez foruma bi izgubio jednog čitaoca. Izgubio bi dvojicu citalaca.Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom. Nakon postmoderne razglabati o jedinstvu nominalnog identiteta i javne reci, kao preduslovu za "intelektualno postenje autora", to je totalno neozbiljno. Edited November 2, 2009 by harper lee
Buck Naked Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom.Bravo.
Buck Naked Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kako su Bećkovićku utovarili sa ovim opaskama o narodnim medicinama..
Sludge Factory Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Utisak nedelje, nedelja 15. novembar, 21:00Gosti: Nenad Čanak - predsednik LSVDušan Elezović - predsednik pokrajinskog odbora DS-aSlobodan Samardžić - podpredsednik DSS Canak vs Brka Samardzic, bice zanimljivo.
Buck Naked Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono? Edited November 15, 2009 by Buck Naked
teacher Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono?Ne verujem. Čovek kad vidi kafanu na autobuskoj u Vrbasu, shvati da ko tamo krene kao konobar, tamo i završava karijeru. Možda je bio konobar u nekom fensi kafiću pored autobuske. A i nije mi poznat. Ne znam da li je on odrastao u Vrbasu uopšte...
Buck Naked Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kul, ja tako čuo. A baš zato što je konobarisanje na autobuskoj verovatno najniže među konobarskim zanatom, bio skeptičan. Tnx!
Buck Naked Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) Počelo.. Sa Patrijarhom. Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.Edit:Čanak (ironično): Taaaako je, mi smo prezadovoljni.Car. Edited November 15, 2009 by Buck Naked
renne Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.kad da je o bilo kome pohvalno pričao...
radisa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jebem ti budalu... Znači, ako Vojvodina dobije statut, neće biti GSP-a, sve će stati, sudovi neće raditi, biće sve skuplje, biće haos... Kakav argument, kao iz Alana Forda...
Buck Naked Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Poznavao sam konobare sa autobuskih stanica koji govore suvislije i argumentovanije od ovog Elezovića
Lezilebovich Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ovaj njemu frazetinu o odvajanju Vojvodine, a Elezović vrati sa još gorom "retorika iz devedestih" ... Čanak će ovde sa pola mozga da dominira,,,
Recommended Posts