Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

samo da pohvalim Oljin izgled veceras. i da glasam za predlog br. 8

Posted (edited)
Teofila čitam samo kad ga okače na forumima. Bez foruma bi izgubio jednog čitaoca.
:lol: Izgubio bi dvojicu citalaca.Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom. Nakon postmoderne razglabati o jedinstvu nominalnog identiteta i javne reci, kao preduslovu za "intelektualno postenje autora", to je totalno neozbiljno. Edited by harper lee
Posted
Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom.
Bravo.
Posted

Kako su Bećkovićku utovarili sa ovim opaskama o narodnim medicinama..

Posted

Utisak nedelje, nedelja 15. novembar, 21:00Gosti: Nenad Čanak - predsednik LSVDušan Elezović - predsednik pokrajinskog odbora DS-aSlobodan Samardžić - podpredsednik DSS Canak vs Brka Samardzic, bice zanimljivo.

Posted (edited)

Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono?

Edited by Buck Naked
Posted
Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono?
Ne verujem. Čovek kad vidi kafanu na autobuskoj u Vrbasu, shvati da ko tamo krene kao konobar, tamo i završava karijeru. Možda je bio konobar u nekom fensi kafiću pored autobuske. A i nije mi poznat. Ne znam da li je on odrastao u Vrbasu uopšte...
Posted

Kul, ja tako čuo. A baš zato što je konobarisanje na autobuskoj verovatno najniže među konobarskim zanatom, bio skeptičan. Tnx!

Posted (edited)

Počelo.. Sa Patrijarhom. Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.Edit:Čanak (ironično): Taaaako je, mi smo prezadovoljni.Car.

Edited by Buck Naked
Posted
Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.
kad da je o bilo kome pohvalno pričao...
Posted

Jebem ti budalu... Znači, ako Vojvodina dobije statut, neće biti GSP-a, sve će stati, sudovi neće raditi, biće sve skuplje, biće haos... Kakav argument, kao iz Alana Forda...

Posted

Poznavao sam konobare sa autobuskih stanica koji govore suvislije i argumentovanije od ovog Elezovića :isuse:

Posted

Ovaj njemu frazetinu o odvajanju Vojvodine, a Elezović vrati sa još gorom "retorika iz devedestih" ... Čanak će ovde sa pola mozga da dominira,,,