November 2, 200915 yr Teofila čitam samo kad ga okače na forumima. Bez foruma bi izgubio jednog čitaoca. Izgubio bi dvojicu citalaca.Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom. Nakon postmoderne razglabati o jedinstvu nominalnog identiteta i javne reci, kao preduslovu za "intelektualno postenje autora", to je totalno neozbiljno. Edited November 2, 200915 yr by harper lee
November 8, 200915 yr Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom.Bravo.
November 15, 200915 yr Utisak nedelje, nedelja 15. novembar, 21:00Gosti: Nenad Čanak - predsednik LSVDušan Elezović - predsednik pokrajinskog odbora DS-aSlobodan Samardžić - podpredsednik DSS Canak vs Brka Samardzic, bice zanimljivo.
November 15, 200915 yr Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono? Edited November 15, 200915 yr by Buck Naked
November 15, 200915 yr Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono?Ne verujem. Čovek kad vidi kafanu na autobuskoj u Vrbasu, shvati da ko tamo krene kao konobar, tamo i završava karijeru. Možda je bio konobar u nekom fensi kafiću pored autobuske. A i nije mi poznat. Ne znam da li je on odrastao u Vrbasu uopšte...
November 15, 200915 yr Kul, ja tako čuo. A baš zato što je konobarisanje na autobuskoj verovatno najniže među konobarskim zanatom, bio skeptičan. Tnx!
November 15, 200915 yr Počelo.. Sa Patrijarhom. Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.Edit:Čanak (ironično): Taaaako je, mi smo prezadovoljni.Car. Edited November 15, 200915 yr by Buck Naked
November 15, 200915 yr Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.kad da je o bilo kome pohvalno pričao...
November 15, 200915 yr Jebem ti budalu... Znači, ako Vojvodina dobije statut, neće biti GSP-a, sve će stati, sudovi neće raditi, biće sve skuplje, biće haos... Kakav argument, kao iz Alana Forda...
November 15, 200915 yr Poznavao sam konobare sa autobuskih stanica koji govore suvislije i argumentovanije od ovog Elezovića
November 15, 200915 yr Ovaj njemu frazetinu o odvajanju Vojvodine, a Elezović vrati sa još gorom "retorika iz devedestih" ... Čanak će ovde sa pola mozga da dominira,,,