Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

samo da pohvalim Oljin izgled veceras. i da glasam za predlog br. 8

• Replies 21.3k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Teofila čitam samo kad ga okače na forumima. Bez foruma bi izgubio jednog čitaoca.
:lol: Izgubio bi dvojicu citalaca.Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom. Nakon postmoderne razglabati o jedinstvu nominalnog identiteta i javne reci, kao preduslovu za "intelektualno postenje autora", to je totalno neozbiljno.

Edited by harper lee

Pancic je duhoviti i vrcavi poluinteligent, pravi predstavnik "kafanske inteligencije" koja je uvek zanimljiva za slusanje/citanje ali retko domasi do nekog ozbiljnog znanja. Otuda se prospe k'o ogrlica cim malo izadje iz tog vickastog moda kreiranja recenica koje treba da zapanje citaoca/slusaoca verbalnom kombinatorikom.
Bravo.

a za novi Utisak - Kon car.

Prvi put vidim da je oprao kosu!

Kako su Bećkovićku utovarili sa ovim opaskama o narodnim medicinama..

Utisak nedelje, nedelja 15. novembar, 21:00Gosti: Nenad Čanak - predsednik LSVDušan Elezović - predsednik pokrajinskog odbora DS-aSlobodan Samardžić - podpredsednik DSS Canak vs Brka Samardzic, bice zanimljivo.

Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono?

Edited by Buck Naked

Bome!E, jel istina da je Elezović profesionalnu karijeru počeo kao konobar na autobuskoj stanici u Vrbasu?Tičeru? Kula-Vrbas, ovo-ono?
Ne verujem. Čovek kad vidi kafanu na autobuskoj u Vrbasu, shvati da ko tamo krene kao konobar, tamo i završava karijeru. Možda je bio konobar u nekom fensi kafiću pored autobuske. A i nije mi poznat. Ne znam da li je on odrastao u Vrbasu uopšte...

Kul, ja tako čuo. A baš zato što je konobarisanje na autobuskoj verovatno najniže među konobarskim zanatom, bio skeptičan. Tnx!

Počelo.. Sa Patrijarhom. Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.Edit:Čanak (ironično): Taaaako je, mi smo prezadovoljni.Car.

Edited by Buck Naked

Čanak nije baš pohvalno pričao o pokojniku, a baš se suzdržavo.
kad da je o bilo kome pohvalno pričao...

Jebem ti budalu... Znači, ako Vojvodina dobije statut, neće biti GSP-a, sve će stati, sudovi neće raditi, biće sve skuplje, biće haos... Kakav argument, kao iz Alana Forda...

Poznavao sam konobare sa autobuskih stanica koji govore suvislije i argumentovanije od ovog Elezovića :isuse:

Ovaj njemu frazetinu o odvajanju Vojvodine, a Elezović vrati sa još gorom "retorika iz devedestih" ... Čanak će ovde sa pola mozga da dominira,,,