tazza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Namerno ne gledam da se ne bih iznervirao i onda opet iscitam 3 strane i ... kao da sam gledao.+ 1
darling Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jeremic je nepodnosljiv i na mjut. odustala sam posle 20 sekundi.
pacey defender Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Gosti Utiska nedelje biće: Renato Baretić - pisac, Goran Vojnović - pisac i Teofil Pančić - novinar nedeljnika Vreme.
Musharaf Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Штета што Васисуалије Лоханкин није у граду, био би одличан четврти...
Mp40 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ko su ovi sto nisu Teofil???Jesam seljo sto nikad cuo?
Joshua Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Baretic je rvacki pisac, autor Osmog povjerenika. Vojnovic ne znam tko je. Znaci- samo si 50% seljak. :DAko strim ne bude zezao gledam- zanima me kakav je Baretic kad divani. Kao pisac nije los. Ja ovo na osnovu znacajnog uzorka od 1 procitane knjige.
Frau Gabrijela Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 (edited) Baretic je rvacki pisac, autor Osmog povjerenika. Vojnovic ne znam tko je. Znaci- samo si 50% seljak. :DAko strim ne bude zezao gledam- zanima me kakav je Baretic kad divani. Kao pisac nije los. Ja ovo na osnovu znacajnog uzorka od 1 procitane knjige.Vojnović slovenački pisac. Napisao knjigu Južnjaci, marš! o tretiranju doseljenika iz ex-yu republika u Sloveniji i imao problema sa vlastima. Nisam čitala, tek juče pribavila knjigu.A što se Baretića tiče, na uzorku od 2 pročitane, potvrđujem to što kažeš.edit: naslov Edited November 1, 2009 by stormy
Joshua Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Vojnović slovenački pisac. Napisao knjigu Južnjaci, marš! o tretiranju doseljenika iz ex-yu republika u Sloveniji i imao problema sa vlastima. Nisam čitala, tek juče pribavila knjigu.edit: naslovKoliko kosta knjiga u Srbiji? Sad htela da je narucim, pa da proverim koliko nameravaju da me oderu cenom od 20,5 eura oni sa yu4you.
Timothy Leary Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Postoje dva izdanja. Rendeova, skuplja verzija je oko 850din. Postoji i drugo izdanje, navodno jeftinije, ali nazalost ne znam izdavača.
Quizmaster Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Znao sam da će Teofil opet da kenja kako su forumi i blogovi smeće.
Joshua Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ju ju, al je teofil besan.... ko mu je stao na zulj i gde?
Кристофер Лумумбо Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 jel neki PPPovac sreo vukadinovica u autoubusu?
Recommended Posts