Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
Namerno ne gledam da se ne bih iznervirao i onda opet iscitam 3 strane i ... kao da sam gledao.
+ 1
Posted

jeremic je nepodnosljiv i na mjut. odustala sam posle 20 sekundi.

Posted

Gosti Utiska nedelje biće: Renato Baretić - pisac, Goran Vojnović - pisac i Teofil Pančić - novinar nedeljnika Vreme.

Posted

Штета што Васисуалије Лоханкин није у граду, био би одличан четврти...

Posted

Ko su ovi sto nisu Teofil???Jesam seljo sto nikad cuo?

Posted

Baretic je rvacki pisac, autor Osmog povjerenika. Vojnovic ne znam tko je. Znaci- samo si 50% seljak. :DAko strim ne bude zezao gledam- zanima me kakav je Baretic kad divani. Kao pisac nije los. Ja ovo na osnovu znacajnog uzorka od 1 procitane knjige.

Posted (edited)
Baretic je rvacki pisac, autor Osmog povjerenika. Vojnovic ne znam tko je. Znaci- samo si 50% seljak. :DAko strim ne bude zezao gledam- zanima me kakav je Baretic kad divani. Kao pisac nije los. Ja ovo na osnovu znacajnog uzorka od 1 procitane knjige.
Vojnović slovenački pisac. Napisao knjigu Južnjaci, marš! o tretiranju doseljenika iz ex-yu republika u Sloveniji i imao problema sa vlastima. Nisam čitala, tek juče pribavila knjigu.A što se Baretića tiče, na uzorku od 2 pročitane, potvrđujem to što kažeš.edit: naslov Edited by stormy
Posted

Realno, ovde fali Boro -_-

Posted
Vojnović slovenački pisac. Napisao knjigu Južnjaci, marš! o tretiranju doseljenika iz ex-yu republika u Sloveniji i imao problema sa vlastima. Nisam čitala, tek juče pribavila knjigu.edit: naslov
Koliko kosta knjiga u Srbiji? Sad htela da je narucim, pa da proverim koliko nameravaju da me oderu cenom od 20,5 eura oni sa yu4you.
Posted

Postoje dva izdanja. Rendeova, skuplja verzija je oko 850din. Postoji i drugo izdanje, navodno jeftinije, ali nazalost ne znam izdavača.

Posted

Znao sam da će Teofil opet da kenja kako su forumi i blogovi smeće. :thumbdown:

Posted

ju ju, al je teofil besan.... :unsure: ko mu je stao na zulj i gde?

Posted

jel neki PPPovac sreo vukadinovica u autoubusu?