Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Lezilebovich said:
Namerno ne gledam da se ne bih iznervirao i onda opet iscitam 3 strane i ... kao da sam gledao.
+ 1

jeremic je nepodnosljiv i na mjut. odustala sam posle 20 sekundi.

Gosti Utiska nedelje biće: Renato Baretić - pisac, Goran Vojnović - pisac i Teofil Pančić - novinar nedeljnika Vreme.

Штета што Васисуалије Лоханкин није у граду, био би одличан четврти...

Ko su ovi sto nisu Teofil???Jesam seljo sto nikad cuo?

Baretic je rvacki pisac, autor Osmog povjerenika. Vojnovic ne znam tko je. Znaci- samo si 50% seljak. :DAko strim ne bude zezao gledam- zanima me kakav je Baretic kad divani. Kao pisac nije los. Ja ovo na osnovu znacajnog uzorka od 1 procitane knjige.

Joshua said:
Baretic je rvacki pisac, autor Osmog povjerenika. Vojnovic ne znam tko je. Znaci- samo si 50% seljak. :DAko strim ne bude zezao gledam- zanima me kakav je Baretic kad divani. Kao pisac nije los. Ja ovo na osnovu znacajnog uzorka od 1 procitane knjige.
Vojnović slovenački pisac. Napisao knjigu Južnjaci, marš! o tretiranju doseljenika iz ex-yu republika u Sloveniji i imao problema sa vlastima. Nisam čitala, tek juče pribavila knjigu.A što se Baretića tiče, na uzorku od 2 pročitane, potvrđujem to što kažeš.edit: naslov

Edited by stormy

Realno, ovde fali Boro -_-

stormy said:
Vojnović slovenački pisac. Napisao knjigu Južnjaci, marš! o tretiranju doseljenika iz ex-yu republika u Sloveniji i imao problema sa vlastima. Nisam čitala, tek juče pribavila knjigu.edit: naslov
Koliko kosta knjiga u Srbiji? Sad htela da je narucim, pa da proverim koliko nameravaju da me oderu cenom od 20,5 eura oni sa yu4you.

Postoje dva izdanja. Rendeova, skuplja verzija je oko 850din. Postoji i drugo izdanje, navodno jeftinije, ali nazalost ne znam izdavača.

Hvala!& izvinjenje za trol. :)

Znao sam da će Teofil opet da kenja kako su forumi i blogovi smeće. :thumbdown:

ju ju, al je teofil besan.... :unsure: ko mu je stao na zulj i gde?

jel neki PPPovac sreo vukadinovica u autoubusu?

Teofil objasnjava again! :D