June 19, 20222 yr Je li to ovaj covek? Spoiler https://rs.n1info.com/vesti/predavac-sa-harvarda-precutni-dogovor-beograd-i-pristine-da-se-u-mafiju-ne-dira/ Edited June 19, 20222 yr by Moonwalker
June 19, 20222 yr Nisam gledao, ali Dača je veliki car. Žena mu je Ukrajinka (etnička Ruskinja) i znam da je mnogo bio na terenu u poslednje vreme. Šta god da je pričao sigurno je bilo kako treba.
June 19, 20222 yr 37 minutes ago, zmanic said: Prvi tupio o "silovanjima" i silovatelju i plače o Marioupolju zar za “normalnu” osobu nije empatija za žrtve normalna reakcija ja se plašim onih kojima nije, marisavi petrovići dvadestprvog veka
June 19, 20222 yr Jako je bitno da se nešto ovako direktno i nedvosmisleno čuje na srpskoj televiziji. Bravo za Danila Madića!
June 19, 20222 yr 8 minutes ago, Mos said: Nisam gledao, ali Dača je veliki car. Žena mu je Ukrajinka (etnička Ruskinja) i znam da je mnogo bio na terenu u poslednje vreme. Šta god da je pričao sigurno je bilo kako treba. U uvodu je pomenuo da je prekjuče stigao iz Ukrajine gde je proveo dva meseca. Momak odvaljuje, lepo crta Olji da on priča sa ljudske strane, jebe mu se za politiku ( što je moglo da se referiše i na Ponošovo palamudjenje). Onaj kolega debeljak se samo znoji i briše čelo posle izlaganja kao da gestikulira “u bože šta mi je ovo trebalo”, a dok Mandić priča on dodaje polutiho “Tako je!” . Vidi se da baš i nema iskustva u živim nastupima. Btw Olja je zrela za odmor, ne prepoznaje cinizam od 5 tona.
June 19, 20222 yr ponesen nastupom mandica i slusajuci ponosa ciji se nastup, odnosno politika sustinski ne razlikuje od vuciceve/sns (osim sto je pristojniji, elokventniji ali to u ovom slucaju nije narocito bitno) to je resenje za opoziciju, korenita promena ugla iz kog se posmatraju stvari pa nek se bude i naivan ili kakav god muka mi od tog "razumevanja kako svet funkcionise" i pristajanje da se sve posmatra iz ugla gde obican covek nije bitan i gde nista ne moze da promeni, vec se sve posmatra iz ugla ovih ili onih elita, nacija u tom svinjcu gde nema nikakvih vrednosnih sistema, vucica u srbiji nikad niko nece promeniti
June 19, 20222 yr Šta je to pričao Mandić? Ja sam sam kraj uhvatio… Edited June 19, 20222 yr by mraki
June 19, 20222 yr 9 minutes ago, mraki said: Šta je to pričao Mandić? Ja sam sam kraj uhvatio… Ja vratio na pocetak. Prica nesto sto se u Srbiji nikada nece primiti u bar dvocifrenom procentu. Nazalost.