October 25, 200915 yr kako su isekli "partizan sam tim se dicim, to ne moze biti svak".Nije Olja isekla, uopšte ta strofa nije otpevana na slavlju.
October 25, 200915 yr Председник је сет игране ТВ серије назвао "аутентичном Србијом"...шта ја пропуштам...
October 25, 200915 yr "Nije to bio jedini poljubac" :naughty:Slavica carica.Nego, čuli Tadića? "Volim da dođem u autentičnu Srbiju" i onda posle "Ovo je kao u etnografskom muzeju". Cela Srbija je etnografski muzej? Ništa mi danas nije jasno.. prvo one torbe na "Ne sramim se priznati", sada ovo..Naravno, najviše nervira taj nacionalistički stav o "autentičnoj Srbiji", to je to organsko shvatanje naciona, neke fiktivne mitološke esencije koju narod poseduje, uz opasno neshvatanje da je "autentična Srbija" i lekar iz Jagodine i veterinar iz Kikinde i programer iz Subotice i grobar iz Vladičinog Hana i skupljač sekundarnih sirovina iz novosadskog Bangladeša. To jest da je svako društvo heterogeno društvo, klasno, kulturno, socijalno..
October 25, 200915 yr Moj drugar iz Bujanovca najpametniji. Trazi covek dresove pa makar i propale drzave .Tole, salji dresove.
October 25, 200915 yr Moj drugar iz Bujanovca najpametniji. Trazi covek dresove pa makar i propale drzave .Tole, salji dresove. sjajan prilog. je li to neki film? ako jeste, gde moze da se pogleda?
October 25, 200915 yr Rekao je da je to i etnografski muzej u malom. Ma i muzej naivne umetnosti, narodni muzej i pozorisni muzej. U malom, razume se. U njegovom malom.
October 25, 200915 yr Ијао, ево је и ова што је јела проју 46те док смо "извозили пшеницу у Русију"...
October 25, 200915 yr sjajan prilog. je li to neki film? ako jeste, gde moze da se pogleda?To je najverovatnije neki prilog B92 za neke sekcije "zanimljivosti" u vestima ili tako nesto slicno, tako da verovatno kod njih moze da se nadje. Ako te bas zanima mogu da pitam Ramceta da li je snimio sebe na televiziji.
October 25, 200915 yr "Nije to bio jedini poljubac" :naughty:Slavica carica.Nego, čuli Tadića? "Volim da dođem u autentičnu Srbiju" i onda posle "Ovo je kao u etnografskom muzeju". Cela Srbija je etnografski muzej? Ništa mi danas nije jasno.. prvo one torbe na "Ne sramim se priznati", sada ovo..Naravno, najviše nervira taj nacionalistički stav o "autentičnoj Srbiji", to je to organsko shvatanje naciona, neke fiktivne mitološke esencije koju narod poseduje, uz opasno neshvatanje da je "autentična Srbija" i lekar iz Jagodine i veterinar iz Kikinde i programer iz Subotice i grobar iz Vladičinog Hana i skupljač sekundarnih sirovina iz novosadskog Bangladeša. To jest da je svako društvo heterogeno društvo, klasno, kulturno, socijalno..pa nisam ja bas tako neambiciozan :(pominjao sam ja to na brozovom topiku. podsetio me na pricu sare palin o small town americi koju predstavlja kao "real america".Moj drugar iz Bujanovca najpametniji. Trazi covek dresove pa makar i propale drzave .Tole, salji dresove. nisam cuo o cemu se tu zapravo radi? kakav fudbalski mec?
October 25, 200915 yr Ovoj je neko dirnuo Medvedeva i ona se nece smiriti sledecih 50 godina. :lol:I vole ministra... I predsednika sto je "otisao u jedno selo"..."Evropa je da imamo evropski standard"O Bogo... Edited October 25, 200915 yr by Eraserhead
October 25, 200915 yr "predsednik nash shto je otishao u 1 selo" (koji se qrac i vrachao iz 1 sela)...
October 25, 200915 yr Ovoj je neko dirnuo Medvedeva i ona se nece smiriti sledecih 50 godina. :lol:I vole ministra... I predsednika sto je "otisao u jedno selo"..."Evropa je da imamo evropski standard"O Bogo...mi se ovde smejemo i zajebavamo, ali vidis kako takva budalastina radi posao za predsednika.