Valk Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 8 minutes ago, Zabalujev said: Miki je vrunski krenuo da jajari od starta, kako se nije dovoljno razgovaralo itd. a Boža iz offa: "mhm, mhm". Pa nabacio mu je i “eto, i gospodin Pelević je po nekim istraživanjima stajao bolje” a Boža se dostojanstveno udidio. moram da priznam da ne pratim mnogo unutarstranačke razmirice u Narodnoj, znam da se desio fallout između ZP i VJ ali ne znam ko je uz koga. Tj, sad za Mikija znam.
Valk Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Dragojević je šou ”ogromne opštine kao što su Mladenovac i Zemun Polje, sa ogromnim brojem birača” 1 3
Ratamahatta Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 9 minutes ago, Valkyrie said: moram da priznam da ne pratim mnogo unutarstranačke razmirice Ovaj svecarski trenutak ce izroditi Narodnu Partiju, Patriotski Front i Pristojnu Srbiju, nece moci da se dogovore ciji je kombi, ciji je stampac, cije je kuvalo za kafu. 2 3
April Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Ovaj svecarski trenutak ce izroditi Narodnu Partiju, Patriotski Front i Pristojnu Srbiju, nece moci da se dogovore ciji je kombi, ciji je stampac, cije je kuvalo za kafu. I ko je platio štampanje olovaka, a ko benzin do Smederevske palanke 1
Sludge Factory Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Orlovic se povampirio, ne skida se sa televizija danima (ili makar sa ovih Solakovih kanala)!
Popular Post jorma shparga Posted April 8, 2022 Popular Post Posted April 8, 2022 sto ne pozove nekad Tadica? 3 11
April Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Djordjije ce iskidati, jedva cekamNarediti mu da stavi masku, daleko dobacuje kapljičnoAko neće, onda da ne ide na škembiće u Mornar pre snimanja 2
Zabalujev Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Opako, analitičarska emisija, preskočio bih da imam pametnija posla u to vreme.
pt 2.0 Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 3 hours ago, April said: Ako neće, onda da ne ide na škembiće u Mornar pre snimanja prvi put kad sam tog čoveka videla bilo je u skupštinskom restoranu kako jede škembiće za stolom do mene. posle sam ga viđala samo na protestima, kao brojača izašlih, da ne bude zabune. 1
Misko Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 22 hours ago, Sludge Factory said: Orlovic se povampirio, ne skida se sa televizija danima (ili makar sa ovih Solakovih kanala)! Ide i na rezimske TV.. 1
James Marshall Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Meni on odaje neki Oliver Antić ukršten sa RTS Vuletićem vajb
April Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 [emoji38]ol: prvi put kad sam tog čoveka videla bilo je u skupštinskom restoranu kako jede škembiće za stolom do mene. posle sam ga viđala samo na protestima, kao brojača izašlih, da ne bude zabune.Šta ti je skroman čovekNeke moraju da vade iz mardelja, da im podmeću sekretarice, obećavaju kombineĐoki daš bonove za topli obrok 4
MocaVukotic Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Bili smo jednom u mornaru, zar ne? Il je to bilo u nekom proslom zivotu... 1
Recommended Posts