March 27, 20223 yr 16 minutes ago, Locust said: Теша Тешановић? Teša je samo vadio budalu za osmi mart
March 27, 20223 yr 11 minutes ago, Plajvi said: Jebote al' je ozderan Bajat, 6 deci zestine minimum. i to neke loše.
March 27, 20223 yr Bajati nije pijan, on je razvaljen ko zna cime. Meni se cak cini da njemu alkohol nije najveci problem.
March 27, 20223 yr 1 minute ago, Pečorin said: imao u svom mandatu najvecu krizu u istoriji sveta Narcis jaaaako loše večeras izgleda, koliko je dominirao sa poluusmenom™, toliko je ovde jadan...
March 27, 20223 yr 4 minutes ago, radisa said: Narcis jaaaako loše večeras izgleda, koliko je dominirao sa poluusmenom™, toliko je ovde jadan... on moze da izgleda nelose samo pored brnabe.
March 27, 20223 yr 38 minutes ago, Plajvi said: Jebote al' je ozderan Bajat, 6 deci zestine minimum. 25 minutes ago, Milosh76 said: Bajati nije pijan, on je razvaljen ko zna cime. Meni se cak cini da njemu alkohol nije najveci problem. Sabije bratina nesto dobro i limitirano..i onda se izravna kokanidjom. Jedino objasnjenje da ovako izgleda i zvuci.
March 27, 20223 yr Ma taj ozderani vinjak glas, mrrr, rumenilo, oci, pokreti... Tako izgledas u 20 do 5 ujutru kad te taksista pita gde stanujes a ti ne mozes da se setis.
March 27, 20223 yr Gledam sa delta t od blizu sat vremena i u totalnom sam wtf od ovog Tadića: “Javili su mi da sam govorio samo 6 minuta” i onda kako nije uspeo da obrazloži svoj ekonomski program. Kakva narcisoidna budaletina, potpuno nesposobna da se makar i elementarno kontroliše. Usput je, ophrvan rezignacijom i pravedničkim gnevon Nova S nazvao N1. Komentarom o 6 minuta direktno se posrao na soostveni lament o solidarnosti za koju se navodno zalaže (ono sa početka emisije):
March 27, 20223 yr Popular Post 19 minutes ago, Plajvi said: Ma taj ozderani vinjak glas, mrrr, rumenilo, oci, pokreti... Tako izgledas u 20 do 5 ujutru kad te taksista pita gde stanujes a ti ne mozes da se setis. To i onaj nalet da se svađaš i u pravu si i omnipotentan i sve je uvreda časti, a generalno si direktor kosmosa. I taj manir pijanih ljudi da razlažu reči na slogove, naglase prvi deo i progutaju poslednji, tako misliš da deluješ fokusirano. Bukvalno mu fali žena koja nosi prazno zvono od reforme, pozdravlja se s prijom, izvinjava konobarima i otima ključeve od pasata. Strvina.