Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Tadić se žali na tretman u emisiju, stigla mu dojava da je govorio samo 6 minuta :kecman:

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Kako vam deluje Marinikin govor tela, sto se tice procene rezultata?

bas mi je zao

boris se uvredio. kme kme. za razliku od MT, je se nadam da "ajmo ljudi" ostane debelo ispod crte.

MT je carica, k'o i uvek.

Just now, Milošica said:

Tebra ti kao jedan lik na YuMetal forumu što je pitao da li neko povezuje veliku maglu sa smrću patrijarha (tad je umro Pavle)

1 minute ago, Milošica said:

i ja sam zapazio 

ali mislim da to ne može da se projektuje na neke rezultate koji će se desiti u budućnosti, već isključivo naspram borisatm

apsolutno je dominantna

2 minutes ago, garmonbozia said:

Tebra ti kao jedan lik na YuMetal forumu što je pitao da li neko povezuje veliku maglu sa smrću patrijarha (tad je umro Pavle)

Mozda je delovalo kao neka mistifikacija, ali stvarno je najnormalnije pitanje :D

Evo kums je razumeo :D

Edited by Milošica

1 minute ago, Zabalujev said:

Tadić se žali na tretman u emisiju, stigla mu dojava da je govorio samo 6 minuta :kecman:

Da nisam čuo, ne bi vjerovao. Lik koji godinama ima ubjedljivo najveći disbalans između realne snage i prostora koji dobija u nezavisnim medijima se žali jer nije dobio vremena da uputi poruku biračima i iznese svoj ekonomski program. Bukvalno skeč.

4 minutes ago, Milošica said:

Hladna kao špricer, kao i uvek, mani se procene.

Kako vam deluje Marinikin govor tela

Rado ću se zagledati u Marinikino telo

Marinika je izdominirala, elegantno je izbegla Tadićeve provokacije o koalicijama, njegovo proglašavanje Đilasovog ekonomskog programa svojim, uhvatila na volej sve što je Peca nabacivao.

7 minutes ago, Milošica said:

Žena uvek priča i postavlja se na isti način, samo pušta one majčinske zabrinute poglede i vrti glavom ako hoće da naglasi neku emociju jer, eto, situacija je teška i ja vam objašnjavam zašto. Što se rezultata tiče, verujem da se slaže samnom, ali to neće biti šanse da se očita iz bilo čega. Lija je to.

9 minutes ago, garmonbozia said:

Теша Тешановић? :s_w:

On 20.3.2022. at 21:23, nenad said:

davno nije bila veca gnjida u utisku od ovog jovanovica.

bota: "hold my beer."

Jebote al' je ozderan Bajat, 6 deci zestine minimum. :whistle:

4 minutes ago, Plajvi said:

Jebote al' je ozderan Bajat, 6 deci zestine minimum. :whistle:

Taj predlog da pustaju ovo dana sto je ostalo i da sede kuci i pada vlast. U minimalno normalnoj zemlji.

Edited by villiem