garmonbozia Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 16 minutes ago, Locust said: Теша Тешановић? Teša je samo vadio budalu za osmi mart
đorđe geprat Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 11 minutes ago, Plajvi said: Jebote al' je ozderan Bajat, 6 deci zestine minimum. i to neke loše. 1
Milosh76 Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Bajati nije pijan, on je razvaljen ko zna cime. Meni se cak cini da njemu alkohol nije najveci problem.
Pečorin Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 imao u svom mandatu najvecu krizu u istoriji sveta
radisa Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 1 minute ago, Pečorin said: imao u svom mandatu najvecu krizu u istoriji sveta Narcis jaaaako loše večeras izgleda, koliko je dominirao sa poluusmenom™, toliko je ovde jadan... 1
nenad Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 4 minutes ago, radisa said: Narcis jaaaako loše večeras izgleda, koliko je dominirao sa poluusmenom™, toliko je ovde jadan... on moze da izgleda nelose samo pored brnabe. 1
SNARC Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 38 minutes ago, Plajvi said: Jebote al' je ozderan Bajat, 6 deci zestine minimum. 25 minutes ago, Milosh76 said: Bajati nije pijan, on je razvaljen ko zna cime. Meni se cak cini da njemu alkohol nije najveci problem. Sabije bratina nesto dobro i limitirano..i onda se izravna kokanidjom. Jedino objasnjenje da ovako izgleda i zvuci. 2
Ratamahatta Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Ma taj ozderani vinjak glas, mrrr, rumenilo, oci, pokreti... Tako izgledas u 20 do 5 ujutru kad te taksista pita gde stanujes a ti ne mozes da se setis. 3 2
pt 2.0 Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Gledam sa delta t od blizu sat vremena i u totalnom sam wtf od ovog Tadića: “Javili su mi da sam govorio samo 6 minuta” i onda kako nije uspeo da obrazloži svoj ekonomski program. Kakva narcisoidna budaletina, potpuno nesposobna da se makar i elementarno kontroliše. Usput je, ophrvan rezignacijom i pravedničkim gnevon Nova S nazvao N1. Komentarom o 6 minuta direktno se posrao na soostveni lament o solidarnosti za koju se navodno zalaže (ono sa početka emisije): 6
Popular Post Taihoskopija Posted March 27, 2022 Popular Post Posted March 27, 2022 19 minutes ago, Plajvi said: Ma taj ozderani vinjak glas, mrrr, rumenilo, oci, pokreti... Tako izgledas u 20 do 5 ujutru kad te taksista pita gde stanujes a ti ne mozes da se setis. To i onaj nalet da se svađaš i u pravu si i omnipotentan i sve je uvreda časti, a generalno si direktor kosmosa. I taj manir pijanih ljudi da razlažu reči na slogove, naglase prvi deo i progutaju poslednji, tako misliš da deluješ fokusirano. Bukvalno mu fali žena koja nosi prazno zvono od reforme, pozdravlja se s prijom, izvinjava konobarima i otima ključeve od pasata. Strvina. 3 1 11
Recommended Posts