February 27, 20223 yr On 25.2.2022. at 20:16, Misko said: Cemu toliki hejt prema St.? Mrze ga zato što je Zvezdaš Kuži ovu budalu - sputnjik
February 27, 20223 yr Jel to Protic poredio Hitlera i Putina, nisam dobro cuo celu izjavu?Sad je nazvao napad na Ukrajnu, agresijom.
February 27, 20223 yr 5 minutes ago, Tsai said: kakva jadnica ova iz sputnjika kad uspeš da ne budeš najjadniji u studiju, pored st.-a respekt za sputnjik špijunku e šteta što profesor visković nije sam u studiju, svi bi bili za trunku pametniji posle emisije Edited February 27, 20223 yr by kud u maglu Simoviću
February 27, 20223 yr Uopšte mi nije jasno što je nju zvala. Klasičan propagandista a uz to mislim da je i nedorasla ovoj raspravi. Ovde je Višković jedini gospodin.
February 27, 20223 yr 34 minutes ago, djordje geprat said: kako je nije sramota da ovu propagandistkinju sputnjika pozove da širi putinovštinu. Zašto, za sad je baš fino poklapaju, tu je St. za galamu, a Visković za faktčeking.
February 27, 20223 yr 2 minutes ago, Milosh76 said: Jel to Protic poredio Hitlera i Putina, nisam dobro cuo celu izjavu? Sad je nazvao napad na Ukrajnu, agresijom. Jeste.
February 27, 20223 yr 12 minutes ago, John Coltrane said: Mrze ga zato što je Zvezdaš Kuži ovu budalu - sputnjik Kucu sam mogao da stavim da je Zvezdas Edited February 27, 20223 yr by Milošica
February 27, 20223 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kad uspeš da ne budeš najjadniji u studiju, pored st.-a respekt za sputnjik špijunku e šteta što profesor visković nije sam u studiju, svi bi bili za trunku pametniji posle emisije kakav fajt bi bio ona i jelena milic ne mogu ni ja gledati
February 27, 20223 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: kakav fajt bi bio ona i jelena milic ne mogu ni ja gledati Čak i liče
February 27, 20223 yr Just now, InvisibleLight said: kakav fajt bi bio ona i jelena milic ne mogu ni ja gledati Ovog sekunda sam pomislio istu stvar za nju i Milicku. A pored stavio bazen sa blatom..pa ajde sad, koja udje u blato vise veruje u svoje ideale i kes koji dobija Festival za gerontofile
February 27, 20223 yr Just now, Tsai said: kakvo djubre od zene. fuj Uključio, čuo da mađunardno pravo ne postoji i ugasio... Od mene dosta...