pt 2.0 Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 (edited) 4 minutes ago, Plajvi said: Jbg, kontradiktorno je. uopšte nije. sve što se dešava danas - do na ove eko proteste* - ima korene u odlukama i stvarima koje su se dešavale onda. da me pogrešno ne razumeš - tadića ne mogu očima da vidim, al ovo jbg stoji. *sns je javno govorio da je rio tinto dovela ONA vlast, itd. Edited February 13, 2022 by pt 2.0 1
Frank Pembleton Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Sem kad se Olji nešto baš i ne sviđa.Npr. mural[emoji769] ako se ne varam i još par stvari... ... Shiit has hit the fan 1
Nikodije Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 2 hours ago, pt 2.0 said: zato što (ne mogu da verujem da ovo pišem po ko zna koji put) su uvek i oduvek gosti vezani za udarna dešavanja NEDELJE KOJA SE UPRAVO ZAVRŠAVA. koncept emisije je takav. utisci su u 7 dana, gosti su vezani za aktuelno u 7 dana, pre i posle ne postoji. Ponoševa kandidatura i dalje je aktuelna za mene aktuelnije nego ko zna koje po redu obrađivanje ekoloških tema. 4
slepa živana Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 17 minutes ago, Nikodije said: Ponoševa kandidatura i dalje je aktuelna za mene aktuelnije nego ko zna koje po redu obrađivanje ekoloških tema. pa dobro, ali prekosutra će da bude tri miliona ljudi na ulicama i putevima srbije, na poziv eko aktivista. 1
Nikodije Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 (edited) 1 minute ago, slepa živana said: pa dobro, ali prekosutra će da bude tri miliona ljudi na ulicama i putevima srbije, na poziv eko aktivista. Mislim da ćemo se ekološkim temama baviti u narednih... zauvek. A Ponoš je čovek kojeg sad treba promovisati kako bi neko glasao za njega. Ali ok, nije viš aktuelan. Edited February 13, 2022 by Nikodije 1
Ratamahatta Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 4 minutes ago, slepa živana said: pa dobro, ali prekosutra će da bude tri miliona ljudi na ulicama i putevima srbije, na poziv eko aktivista. Ali da Vucic nije sagradio, bilo bi samo mesta za 10 hiljada ljudi na tim putevima! Spoiler a nama nije valjo
slepa živana Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 trebalo je i kokanovića da pita, kako više volite, predsednik ili predsednica... 1
Zabalujev Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Moja omiljena eko-aktivistkinja (staromodno aktivista), levo-zeleni obožavalac Draže malo promukla, posledice kampovanja, verovatno. 1
slepa živana Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 3 minutes ago, Zabalujev said: Moja omiljena eko-aktivistkinja (staromodno aktivista), levo-zeleni obožavalac Draže malo promukla, posledice kampovanja, verovatno. možda je muškarac. 1
Tihajeza Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 5 minutes ago, slepa živana said: možda je muškarac. Ona je iz mog sela, ne znam je lično, ali je dobar lik, pratim je proteklih par meseci. Zasukala rukave i radi nešto konkretno, ne gunđa iz tople fotelje. 5
Zabalujev Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 I evo ga: migranti, srpstvo, Kinezi, Crkva... 2
Zabalujev Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Just now, Tihajeza said: Ona je iz mog sela, ne znam je lično, ali je dobar lik, pratim je proteklih par meseci. Zasukala rukave i radi nešto konkretno, ne gunđa iz tople fotelje. Super je lik, gledao je onomad kod Rade.
Recommended Posts