Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Plajvi said:

Jbg, kontradiktorno je. :D

uopšte nije. sve što se dešava danas - do na ove eko proteste* - ima korene u odlukama i stvarima koje su se dešavale onda.

da me pogrešno ne razumeš - tadića ne mogu očima da vidim, al ovo jbg stoji.

*sns je javno govorio da je rio tinto dovela ONA vlast, itd.

Edited by pt 2.0
  • +1 1
Posted

Sem kad se Olji nešto baš i ne sviđa.
Npr. mural[emoji769] ako se ne varam i još par stvari...

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted
2 hours ago, pt 2.0 said:

zato što (ne mogu da verujem da ovo pišem po ko zna koji put) su uvek i oduvek gosti vezani za udarna dešavanja NEDELJE KOJA SE UPRAVO ZAVRŠAVA.

koncept emisije je takav. utisci su u 7 dana, gosti su vezani za aktuelno u 7 dana, pre i posle ne postoji.

Ponoševa kandidatura i dalje je aktuelna :) za mene aktuelnije nego ko zna koje po redu obrađivanje ekoloških tema.

• +1 4
Posted
17 minutes ago, Nikodije said:

Ponoševa kandidatura i dalje je aktuelna :) za mene aktuelnije nego ko zna koje po redu obrađivanje ekoloških tema.

pa dobro, ali prekosutra će da bude tri miliona ljudi na ulicama i putevima srbije, na poziv eko aktivista.

• Wub 1
Posted (edited)
1 minute ago, slepa živana said:

pa dobro, ali prekosutra će da bude tri miliona ljudi na ulicama i putevima srbije, na poziv eko aktivista.

Mislim da ćemo se ekološkim temama baviti u narednih... zauvek. A Ponoš je čovek kojeg sad treba promovisati kako bi neko glasao za njega. Ali ok, nije viš aktuelan.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, slepa živana said:

Ali da Vucic nije sagradio, bilo bi samo mesta za 10 hiljada ljudi na tim putevima!

Spoiler

a nama nije valjo

Posted

trebalo je i kokanovića da pita, kako više volite, predsednik ili predsednica...

• +1 1
Posted

Moja omiljena eko-aktivistkinja (staromodno aktivista), levo-zeleni obožavalac Draže :fantom: malo promukla, posledice kampovanja, verovatno.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Zabalujev said:

Moja omiljena eko-aktivistkinja (staromodno aktivista), levo-zeleni obožavalac Draže :fantom: malo promukla, posledice kampovanja, verovatno.

možda je muškarac.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, slepa živana said:

možda je muškarac.

Ona je iz mog sela, ne znam je lično, ali je dobar lik, pratim je proteklih par meseci. Zasukala rukave i radi nešto konkretno, ne gunđa iz tople fotelje.

• +1 5
Posted

I evo ga: migranti, srpstvo, Kinezi, Crkva...

• +1 2
Posted
Just now, Tihajeza said:

Ona je iz mog sela, ne znam je lično, ali je dobar lik, pratim je proteklih par meseci. Zasukala rukave i radi nešto konkretno, ne gunđa iz tople fotelje.

Super je lik, gledao je onomad kod Rade.