Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

C16FC4F6-3B5E-4C0F-987F-6EB451278246.thumb.jpeg.be88a236f88f8a5311ea6fb8a01a2e75.jpeg

:vikleri:

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

boris tadić isto ima šanse da doživi nervni slom u direktnom prenosu.

Ovo je sad već ozbiljno otaljavanje...

... Shiit has hit the fan

Ima Olja svoju viber grupu..i onda samo otvori proglas i kaze..Prvo troje koji se jave gostuju..i tako smo dobili ove likove. 

Realno, nesto kao spejs na tviteru.

Nije loš izbor, sve alternativa glavnoj opozicionoj grupi, jedan koji je trijumfovao na referendumu :kecman:drugi koji se večito nudi za kandidata, treći oglasio neki dan neku koaliciju... Odradiće ih Tadić samo tako. 

Olja je ozbiljno zaljubljena u Tadića.

Nema drugog načina da se objasni nesklad njegove nebitnosti i prostora koji mu daje.

Ma čovek naplaćuje usluge. I treba.

... Shiit has hit the fan

ja pizdim na svaku pojavu tadića. ko ga održava iznad vode i zašto? umesto da mu pritisne glavu.

Pa još joj je rano za Ponoša, bio je skoro, pa mora nečim da popuni prazninu. 

samo da kazem :

Boris Tadic je glup kao k.....

i zaokruglio se, a sako mu je iz perioda dok je bio šlank

bota propo

:sad:

e

jel još nekom asihrono do negledljivosti?(na sreću)

nekad je bio d3i, sad ne znam kako se zove taj paket koji ide preko interneta

Edited by kud u maglu Simoviću

je l da gledam il da ne? :unsure:

mogao bi da elementarno odjebe tadić

ali Boško :puke: 

on je već krenuo da pljuje Ponoša :isuse: 

ed.

on je patriota a Ponoš nije :dry:

Edited by dùda

U jbt bukvalno sam mogao ja da vam ispričam odgovore ove trojice na ova pitanja unaprijed.

Radomir - nije korektno da se izjašnjavam

Bota - svi ćemo mi imati kandidate za predsjednika (u prevodu i ja ću se kandidovati)

Boško - predsjednici stranaka treba da se kandiduju, Ponoš NATO general