January 21, 20223 yr Ima Olja svoju viber grupu..i onda samo otvori proglas i kaze..Prvo troje koji se jave gostuju..i tako smo dobili ove likove. Realno, nesto kao spejs na tviteru.
January 22, 20223 yr Nije loš izbor, sve alternativa glavnoj opozicionoj grupi, jedan koji je trijumfovao na referendumu drugi koji se večito nudi za kandidata, treći oglasio neki dan neku koaliciju... Odradiće ih Tadić samo tako.
January 22, 20223 yr Olja je ozbiljno zaljubljena u Tadića. Nema drugog načina da se objasni nesklad njegove nebitnosti i prostora koji mu daje.
January 22, 20223 yr ja pizdim na svaku pojavu tadića. ko ga održava iznad vode i zašto? umesto da mu pritisne glavu.
January 23, 20223 yr i zaokruglio se, a sako mu je iz perioda dok je bio šlank bota propo e jel još nekom asihrono do negledljivosti?(na sreću) nekad je bio d3i, sad ne znam kako se zove taj paket koji ide preko interneta Edited January 23, 20223 yr by kud u maglu Simoviću
January 23, 20223 yr ali Boško on je već krenuo da pljuje Ponoša ed. on je patriota a Ponoš nije Edited January 23, 20223 yr by dùda
January 23, 20223 yr U jbt bukvalno sam mogao ja da vam ispričam odgovore ove trojice na ova pitanja unaprijed. Radomir - nije korektno da se izjašnjavam Bota - svi ćemo mi imati kandidate za predsjednika (u prevodu i ja ću se kandidovati) Boško - predsjednici stranaka treba da se kandiduju, Ponoš NATO general