James Marshall Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Je li on pitao Cecu Bojković da li ona želi da je on snima? I je li pitao Tviter da li može da okači taj snimak? Jao kakvo proseravanje, staviš snimak javno na internet a onda se uzjebeš što ga je neko reemitovao na TV. Sa sve tviter hendlom da se vidi ko je napravio. 1
Budja Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Kad smo vec tu, je l moze neko da isprica gde je puklo izmedju Boricica i Dane, i sta se tu desava. Ja se secam Boricica kao ok osobe, onodma pre dvadesetak godina. Danu ne poznajem.
Jumanji Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Dosla sam da vidim ko su gosti vcrs, kad nema nista, pa sam pomislila da je krenula pauza, ali nije jos uvek
Taihoskopija Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Odlične gošće, naučnice su carevi, baš preporučujem. 1
radisa Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Dobro ovo objašnjenje da li su pare jedino bitno i javni interes... Samo, to niko neće fermati ni 2%... A referendum o bilo čemu, znamo kako će se u Stradiji™ završiti...
Taihoskopija Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Pa to, a i do jaja je to što, u ovom slučaju, ni pare ne dobijamo.
SNARC Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 1 minute ago, radisa said: A referendum o bilo čemu, znamo kako će se u Stradiji™ završiti... Mozda bi izlaznost iznenadila
Zabalujev Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Pa, Todor iz Vremena je lepo opisivao na šta liče izbori u tim krajevima, tek bi referendum bio praznik demokratije.
radisa Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 6 minutes ago, Taihoskopija said: Pa to, a i do jaja je to što, u ovom slučaju, ni pare ne dobijamo. Dobiće onaj ko je na vlasti... NJima je to ok... NJihova deca neće ovde živeti sa tim parama... 7 minutes ago, SNARC said: Mozda bi izlaznost iznenadila Koliko god da je, ne bi bilo problema da se pobedi za Državni inters™ 1
Jumanji Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Odlican, kao i gosce koje su strucne i apsolutno znaju o cemu pricaju. 1
radisa Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Izgleda da nam uskoro slede Igre Gladi... Srbija, kao district 12, rudarski okrug... Jbt, 12 rudnika, nove elektrane... Ovi su se baš razmahali u prodaji zemlje... Trebalo bi malo istražiti ko je dobio pare od Rio Tinta za lobiranje™... To treba biti javni podatak u zemlji porekla Rio Tinta, zar ne? 5
Taihoskopija Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Ugovori RT-RS se obnavljaju još od 2004. godine, e pa uračunamo uz tu činjenicu i tapkaroše radikale s perikom i dobijemo prilično zastrašujuće rešenje jednačine.
Zabalujev Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Ovo javljanje čoveka koji je ZA rudnik je potvrdilo ono što sam sumnjao - mnogima tamo će kamara para delovati povoljnije nego da zadrže dedovinu koja i ne donosi nešto para. Šta će dalje - sa kešom u džepu će mu budućnost delovati svetlo, a eksterne efekte rudnika, tja...
radisa Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Just now, Zabalujev said: Ovo javljanje čoveka koji je ZA rudnik je potvrdilo ono što sam sumnjao - mnogima tamo će kamara para delovati povoljnije nego da zadrže dedovinu koja i ne donosi nešto para. Šta će dalje - sa kešom u džepu će mu budućnost delovati svetlo, a eksterne efekte rudnika, tja... Naravno... Samo gde će da ode da živi, sa 200-300K? U BG? Pa sretno mu bilo...
Recommended Posts