Bogotac Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 4 minutes ago, villiem said: kako je sada zena lepo objasnila ono sto sledi sa koronom/vakcinom i ono sto se vec desilo daj rezime,ne gledam
villiem Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 2 minutes ago, Bogotac said: daj rezime,ne gledam ljudi sto su bili ok i vakcinisali se na vreme tj, kada je bilo samo sinofarma sada dolaze po trecu vakcinu jer dosta njih nema antitela treca trenutno ne moze ovi sto su bili protivni i cekali da lazna epidemija prodje sama od sebe se sada vakcinisali za pare al boljom vakcinom, imaju vise antitela kon moli ljude da ne dolaze po trecu a istovremeno najavljuje kraj za jul 1
hefaca Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Tri narikace kukaju 2h... Da nije bilo tri uraganke u jednom utisku, rokno bik se
SNARC Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 2 minutes ago, hefaca said: Tri narikace kukaju 2h... Da nije bilo tri uraganke u jednom utisku, rokno bik se Mojne tebra.. Sad ce ona tvoja blajhana curka..kad bese, utorak-sreda..taman da se okrepis, povratis i naucis nesto novo
Tutankamon Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 17 minutes ago, hefaca said: Tri narikace kukaju 2h... Da nije bilo tri uraganke u jednom utisku, rokno bik se Ti imas svoj utisak
hefaca Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 A da... rts trol fali samo sns... Ja sinoc, posto utisak ne propustam, par puta pogledah kroz prozor da vim jel armagedon, jel padaju pomije s neba... Jos kad portugalac rece "idite u brazil, pustite nas da se dogovorimo koga cemo"... Zicer za jutarnje hepink programe... Kao da smo imali do jaja institucije i onda dosli ovi potopili u sepsu... A ono samo su izgledaju fuj. I to ne svima, onima kojima se obracaju sa po 2-3000 hiljade, pa ono bar im se obracaju i loze ih da smo tigar a nr crknuta macka. Logicno, nikad im lepse nije bilo.
Caligula Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 10 hours ago, hefaca said: Tri narikace kukaju 2h... Da nije bilo tri uraganke u jednom utisku, rokno bik se Trebalo je da se uhlebe u RTS kao ona tvoja govnara pevali bi drugu pesmu oh wait, ne bi pevali drugu pesmu
Popular Post msv Posted May 24, 2021 Popular Post Posted May 24, 2021 Quote Dejan Tiago Stanković Šta je, naime, bilo? Ulazim u šminkernicu, tamo već svi, i Olja i Sandra i Rale, kad progovara domaćica sa stolice: Ajde da ti meni sad objasniš kad sam ja to tebe tukla.? U osnovnoj, kažem ja. Ja se tebe i ne sećam. A raspitivala sam se baš. Mislim se: Naravno da se ne sećaš kad si ti bila vođa ženske dece, i svi bili zaljubljeni u tebe, a ja bio neki čudni bucko. To mislim, a kažem: Ja se tebe sećam obeležila si me, a kad je počela metoo, osetio sam nedoljivu potrebu da to podelim sa svetom. Šta je naime bilo?, Te daleke školske npr. 1973-4. u osnovnoj školi Janko Veselinović, mi dečaci smo još uvek bili manji od devojčica, dakle i ja sam u tom trenutku bio sitniji od Olje, ako ste u stanju da zamislite. Devojčice su igrale lastiš, a mi smo jurcali okolo, i preskakali im taj lastiš. One su vikale na nas. Ja u stvari nisam ni preskakao, jer sam bio dosta trom i trapav, ali jednom kad sam preskočio, i to uspešno, ponela me slava, potrčim ponovo, one dignu lastiš i ja se upletem, sapletem, padnem na beton, i dok sam ustao, dok sam se ispetljao, devojčice, od kojih se ja sećam Olje i Ljudmile, su pritrčale, i tele da me raščerupaju, valjda, ali sam se nekako iskobeljao. Iskreno Olje sam se najviše plašio, nju pamtim kao najljuću. Dakle, pao, ustao, pobegao, kad sam stigao na bezbednu daljinu, zadihan, mokar od znoaj, prašnjav, i sav krvav, jer sam se odrao po kolenima i dlanovima kad sam okinuo na beton, pa se to razmazalo, pa kao da sam klao svinju. Ispričam ja to, a kaže Olja: Izgleda da te nisam dovoljno tukla. Od insajderskih informacijaq vam mogu reći da tamo ima jedna gospođa koja je još strožija od Olje, ona tamo komaduje, kao neka keva. Još moram reći da je razgovor u pauzama mnogo bolje zezanje, ja sam na primer saznao da smo Olju njen otac i ja iznenadili jednom na ulici kad smo se najsrdačnije ispozdravljali, one mene očigledno ne poznaje. Rale se žalio kako studenti dolaze na prvu godinu scenografije a nikada nisu bili u pozoristu, kako na prijemnom ne znaju ko je Arsen Dedić ili da li ima Pikaso u Narodnom, ali znaju u 100% slučajeva kako se zove Veljkova i Anastasijina mama. Mučenoj Sandri, koleginici iz NINa, nismo nas dvojicva dali da zucne, toliko smo mleli. Na povratku, krećem ja, kad prilazi ona stroga gospođa i dade mi 2000 kaže to je za prevoz. Baš sam se obradovao. Otkad mi neko nije dao 2000. Kažem: Odoh ja. Kaže ona: Nije još stigao taksi. Kažem ja: Pa kolima sam. Kaže ona: E pa onda nema dve iljadarke. I ja, budala, vratim, umesto da sam uvatio tutanj, brži sam od nje. Nego ima taj neki autoritet, ne možeš joj se odupreti, slušaš i ćutiš. 4 6
Frank Pembleton Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Kuka za 2000....Ekekeke.... Shiit has hit the fan! 1
slepa živana Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 58 minutes ago, msv said: dakle nije slagao da je skriboman
Recommended Posts