slepa živana Posted January 13 Posted January 13 On 12. 1. 2025. at 18:38, John Coltrane said: Večeras opet deca, ma bravo, bolje njih slušati nego standardne smarače i u utisku, a i u drugim gostovanjima kod šolaka, sve vreme imam osećaj kao da smo mi i voditelji stranci koji ne znaj baš najbolje srpski jezik, a oni govore polako i jednostavno da bismo mogli da razumemo 2
John Coltrane Posted January 13 Posted January 13 1 hour ago, slepa živana said: i u utisku, a i u drugim gostovanjima kod šolaka, sve vreme imam osećaj kao da smo mi i voditelji stranci koji ne znaj baš najbolje srpski jezik, a oni govore polako i jednostavno da bismo mogli da razumemo 5
zmanic Posted January 19 Posted January 19 Po navici, u EPP delu prebacim na Šit Tvit na par trenutaka, i zapanjim se. Ovaj režiser (Antonijević Gaga) je deblji i groteskniji od Šešelja ? Svaka čast Bjeli kako je ovo uspeo da obori pesnicom. PS Ipak je O.Zekić nešto najružnije u ovoj emisiji, stvarno je konkurencija dno. Za ovo treba truda i talenta ;( 2 2
ljuttko Posted January 19 Posted January 19 a upravo sam htela da napišem da ne prebacuje niko na šit, suviše je ogavno Antonijević je makar 10 puta pogrdno prozvao Bjelogrlića, u tih nekoliko minuta koja sam i ja gledala u reklamama a Šešelj koji valjda i spava u tom studiju je slavodobitno voditeljki obznanio da laže i da fotku Miloša Jovanovića s a oružjem nije našla na mrežama nego joj je on poslao , usput gledajući fotku na svom telefonu Što su sad Jovanovića izvukli za razvlačenje ostaje mi nejasno
James Marshall Posted January 19 Posted January 19 Pa očigledno da se ne snalaze u ovome, jebu ih studenti samo tako ovom difuzijom preko plenuma, pa sad moraju da blate ljude koji maltene nemaju dodirnih tačaka sa ovim protestima, što zapravo i nije loše, možda to i jeste njihova uloga, da prime metak dok studenti bude mase. A SNS-u se ionako taktika bar medijska svodi na "Vučić car, opozicija govno, nasilnici, klošari". Prepadaju svoj glasački puk da će na vlast da dođu neki nasilnici, a ne ljudi pod čijom su kontrolom Belivuk, Zvonko, Radojičić, Ultrakop, Pančevci iz teretane Sparta, Hofmani i ostali. 3
Klara Posted January 19 Posted January 19 Ko nije uz tv, može i ovde da prati: https://www.tvbalkanuzivo.com/nova-s-tv/ 1
radisa Posted January 19 Posted January 19 5 minutes ago, ljuttko said: a upravo sam htela da napišem da ne prebacuje niko na šit, suviše je ogavno Antonijević je makar 10 puta pogrdno prozvao Bjelogrlića, u tih nekoliko minuta koja sam i ja gledala u reklamama a Šešelj koji valjda i spava u tom studiju je slavodobitno voditeljki obznanio da laže i da fotku Miloša Jovanovića s a oružjem nije našla na mrežama nego joj je on poslao , usput gledajući fotku na svom telefonu Što su sad Jovanovića izvukli za razvlačenje ostaje mi nejasno Zašto su Zanoktucu™ razvlačili ranije? Treba im da neko njihov uđe u fokus, nekako... 2
duma Posted January 20 Posted January 20 3 hours ago, radisa said: Zašto su Zanoktucu™ razvlačili ranije? Treba im da neko njihov uđe u fokus, nekako... Je li i Bjelogrlić njihov, ili bar Đilas? S obzirom da je 90% DSS-a i DS-a, kao i 100% LDP-a i G17 uz vlast, mislim da nije lepo prozivati one koju nisu. 1
ljuttko Posted January 20 Posted January 20 4 hours ago, radisa said: Zašto su Zanoktucu™ razvlačili ranije? Treba im da neko njihov uđe u fokus, nekako... Ne bih zanokticu i Jovanovića stavljala u istu ravan, u prvom redu intelektualno. Zapravo skontala sam zašto su ga večeras izvukli, bio je taj neki prilog na rtsu a on jaše narativu tzv patriotskom pa bih rekla da idu akciom, u strahu su velike oči , pljuj preventivno a šešljuga je prvi izvodjač radova Evo od večeras sns u napadu verifikovanih dele sliku zloglas i na njemu imena i slike onih što ih AV naziva lažna elita a jebopatka, zaista su elita ove zemljice po profesionalnim dostignućima. Pola njegovih paćenika recimo pojma nema ko je Paca Popović Ali su se ipak malo prosrali od stra kada su ovako krenuli odjednom djonom na sve
Lena Posted January 26 Posted January 26 https://www.danas.rs/zivot/utisak-nedelje-gosti-26-januar/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1737898660 Gosti Olje Bećković ove nedelje biće Natalija Jovanović, dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu, Ivanka Popović, profesorka Univerziteta u Beogradu i jedna od inicijatorki ProGlasa, Jovana Pavlović, studentkinja Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu- i student Filozofskog fakulteta u Beogradu. 1
Popular Post Caligula Posted January 26 Popular Post Posted January 26 (edited) Jovana Pavlovic mi je sestricina Spoiler Fun fact - sa svojom sestrom a njenom majkom imao sam sve slabiji kontakt vremenom, video sam ovu devojku jednom samo, slucajno na ulici. Juce mi javlja sestra da je Jovana gost u utisku i da je gledam Sad ne znam da li da budem ponosan na nju ili postidjen zato sto sa ovim detetom nisam imao kontakt iako smo blizak rod. Do mene naravno, asocijalan sam i ne volim "da se vidjam" jbg, imam neku shifru 100% Edited January 26 by Caligula 3 13
Svemir Zeka Posted January 26 Posted January 26 49 minutes ago, Caligula said: Jovana Pavlovic mi je sestricina Hide contents Fun fact - sa svojom sestrom a njenom majkom imao sam sve slabiji kontakt vremenom, video sam ovu devojku jednom samo, slucajno na ulici. Juce mi javlja sestra da je Jovana gost u utisku i da je gledam Sad ne znam da li da budem ponosan na nju ili postidjen zato sto sa ovim detetom nisam imao kontakt iako smo blizak rod. Do mene naravno, asocijalan sam i ne volim "da se vidjam" jbg, imam neku shifru 100% Studira ETF i Filozofski?
Sludge Factory Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, Svemir Zeka said: Studira ETF i Filozofski? Razumeo sam da treba u studiju da bude jos neko sa Filozofskog ali da ili jos ne znaju ko ili je greskom ovde izostavljeno. Ako je ova devojka oba svaka cast. 1
msv Posted January 26 Posted January 26 U najavi stoji slika studenta Filozofskog pored njene, botovi ga prozivaju zbog duge šatirane kose
Recommended Posts