Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
On 12. 1. 2025. at 18:38, John Coltrane said:

Večeras opet deca, ma bravo, bolje njih slušati nego standardne smarače

i u utisku, a i u drugim gostovanjima kod šolaka, sve vreme imam osećaj kao da smo mi i voditelji stranci koji ne znaj baš najbolje srpski jezik, a oni govore polako i jednostavno da bismo mogli da razumemo :D 

• +1 2
Posted
1 hour ago, slepa živana said:

i u utisku, a i u drugim gostovanjima kod šolaka, sve vreme imam osećaj kao da smo mi i voditelji stranci koji ne znaj baš najbolje srpski jezik, a oni govore polako i jednostavno da bismo mogli da razumemo :D 

image.thumb.jpeg.aab97996ee18dd06a202ca487361c93c.jpeg

• Haha 5
Posted

Po navici, u EPP delu prebacim na Šit Tvit na par trenutaka,  i zapanjim se.

Ovaj režiser (Antonijević Gaga) je deblji i groteskniji od Šešelja ?

Svaka čast Bjeli kako je ovo uspeo da obori pesnicom.

PS

Ipak je O.Zekić nešto najružnije u ovoj emisiji, stvarno je konkurencija dno. Za ovo treba truda i talenta ;(

• +1 2
  • Haha 2
Posted

a upravo sam htela da napišem da ne prebacuje niko na šit, suviše je ogavno:lolol: Antonijević je makar 10 puta pogrdno prozvao Bjelogrlića, u tih nekoliko minuta koja sam i ja gledala u reklamama  a Šešelj koji valjda i spava u tom studiju  je slavodobitno voditeljki obznanio da laže i da fotku Miloša Jovanovića s a oružjem nije našla na mrežama nego joj je on poslao , usput gledajući fotku na svom telefonu :D Što su sad Jovanovića izvukli za razvlačenje  ostaje mi nejasno

Posted

Pa očigledno da se ne snalaze u ovome, jebu ih studenti samo tako ovom difuzijom preko plenuma, pa sad moraju da blate ljude koji maltene nemaju dodirnih tačaka sa ovim protestima, što zapravo i nije loše, možda to i jeste njihova uloga, da prime metak dok studenti bude mase. A SNS-u se ionako taktika bar medijska svodi na "Vučić car, opozicija govno, nasilnici, klošari". Prepadaju svoj glasački puk da će na vlast da dođu neki nasilnici, a ne ljudi pod čijom su kontrolom Belivuk, Zvonko, Radojičić, Ultrakop, Pančevci iz teretane Sparta, Hofmani i ostali. 

• +1 3
Posted
5 minutes ago, ljuttko said:

a upravo sam htela da napišem da ne prebacuje niko na šit, suviše je ogavno:lolol: Antonijević je makar 10 puta pogrdno prozvao Bjelogrlića, u tih nekoliko minuta koja sam i ja gledala u reklamama  a Šešelj koji valjda i spava u tom studiju  je slavodobitno voditeljki obznanio da laže i da fotku Miloša Jovanovića s a oružjem nije našla na mrežama nego joj je on poslao , usput gledajući fotku na svom telefonu :D Što su sad Jovanovića izvukli za razvlačenje  ostaje mi nejasno

Zašto su Zanoktucu™ razvlačili ranije?

Treba im da neko njihov uđe u fokus, nekako...

• +1 2
Posted

"Aco, znam da ti se tresu gaće" :hail:

• Haha 2
Posted
3 hours ago, radisa said:

Je li i Bjelogrlić njihov, ili bar Đilas?

S obzirom da je 90% DSS-a i DS-a, kao i 100% LDP-a i G17 uz vlast, mislim da nije lepo prozivati one koju nisu. 

• +1 1
Posted
4 hours ago, radisa said:

Ne bih zanokticu i Jovanovića stavljala u istu ravan, u prvom redu intelektualno. Zapravo skontala sam  zašto su ga večeras izvukli, bio je taj neki prilog na rtsu a on jaše  narativu tzv patriotskom pa bih rekla da idu akciom,  u strahu su velike oči , pljuj preventivno a šešljuga je prvi izvodjač radova

Evo od večeras sns u napadu verifikovanih dele sliku  zloglas i na njemu imena i slike onih što ih AV naziva lažna elita a jebopatka, zaista su elita ove zemljice po profesionalnim dostignućima. Pola njegovih paćenika recimo pojma nema ko je Paca Popović :D Ali su se ipak malo prosrali od stra  kada su ovako krenuli odjednom djonom na sve 

Posted
49 minutes ago, Caligula said:

Jovana Pavlovic mi je sestricina :heart:

Hide contents

Fun fact - sa svojom sestrom a njenom majkom imao sam sve slabiji kontakt vremenom, video sam ovu devojku jednom samo, slucajno na ulici. Juce mi javlja sestra da je Jovana gost u utisku i da je gledam :D

Sad ne znam da li da budem ponosan na nju ili postidjen zato sto sa ovim detetom nisam imao kontakt iako smo blizak rod. Do mene naravno, asocijalan sam i ne volim "da se vidjam" jbg, imam neku shifru 100%

Studira ETF i Filozofski? :ziga:

Posted
1 minute ago, Svemir Zeka said:

Studira ETF i Filozofski? :ziga:

Razumeo sam da treba u studiju da bude jos neko sa Filozofskog ali da ili jos ne znaju ko ili je greskom ovde izostavljeno. Ako je ova devojka oba svaka cast. 

• +1 1
Posted

U najavi stoji slika studenta Filozofskog pored njene, botovi ga prozivaju zbog duge šatirane kose :isuse: