Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

pre neki dan gledala mizeri i baš uživala u onom njenom sassu* kome ni godine ič nisu mogle.

ona i ketrin hepbern su mi vazda bile wubovi nad wubovima.

bogiebacall-728x513.jpg

*as in, kako veli urbani rečnik: possessing the attitude of someone endowed with an ungodly amount of cool  :cool: 

• Replies 6k
  • Views 786.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• Robert Redford Robert Redford, Screen Idol Turned Director and Activist, Dies at 89 - The New York Times

• TMZ Legendary Actor Robert Duvall Dead at 95 Robert Duvall died at his home Sunday.

Posted Images

e to je za rip, a ne onaj izrazito-iritantni tutumrak, uilijams...

ovo je već ozbiljan bedak. retko koga je kamera toliko volela.

zasto bedak.......  imala je prilicno dug i lep zivot.... "she passed away peacefully earlier today in New York"..... ochu i ja tako dumrem

pa verovatno što sam je gotivio mnogo više od williamsa, kao umrla je glumica sa velikim G... šta znam, u stilu mnogo veća šteta (ne da je ovaj bio jako loš, već je ona bila mnogo dobra. bez obzoira koliko je živela i kako

edit - mislim umrla je lauren bacall... i the jebeni clash ima pesmu o njoj... positively absolutely

Edited by MocaVukotic

sto se mene tice, uvek je vecha steta, tj tragedija, kad neko/bilo ko umre pre vremena i pod nekim/bilo kojim drugim okolnostima osim kad je u pitanju priroda

ok apples and oranges

Bog da mu dusu prosti, nije mi se svidela nijedna njegova uloga.

+1

Uf, joj...

Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio.

Fenomenalna glumica, sa velikim "g", jedna od najboljih riba ikad, jedna od najboljih faca i najvećih šmekera.

Jebemu miša, suza mi je krenula.

to+have+and+have+not+bacal+bogey.jpg

Jedna od poslednjih pravih ikona Holivuda. Ta era se odavno završila, ali...opet. Baš sam se rastužio.

E, baš tako. 

Jedna od najelegantnijih dama u istoriji filma i ikona Holivuda i stila.

RIP

• Author

rip, prvi put sam cuo za nju u crtanim filmovima sa duskom dugouskom. mi deca smo sedeli na patosu i gledali u kolor tv, a matorci su se nadmetali u nabrajanju u kojim filmovima su igrale sve one zvezde sto ih dusko dugousko vidi kad ga na kraju obilaska holivudskog studija pandur razvali pendrekom po glavi. kasnije je tv politika u 16:00 dosta toga nadoknadila. mislim i da je jedna istaknuta forumasica imala lb na avataru.

tumblr_maov2xM1I61qc9pwoo2_1280.png

nadam se da su ona i bogi konacno zajedno.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

RIP

Ali kakav par ona i bogart...

RIP

Bogiša je sad u svom fazonu; "Gde si lutko? Načekah se dugo..."