Sludge Factory Posted September 28 Posted September 28 52 minutes ago, pt 2.0 said: Mladji sin (Tobi Stivens) liči na Majkla Kejna iz ove faze ko na filmu iznad, možda zato. Jel to kao sto Katarina Zutic lici na Laneta Gutovica? Khm khm RIP Maggie! 2
Svemir Zeka Posted September 30 Posted September 30 On 28. 9. 2024. at 15:54, ultra plasticni said: ja sam oduvek imao neki trip da je ona neka sestra od tetke majkla kejna Isto, preslikani
Jean-Luc Picard Posted September 30 Posted September 30 Au jbt...tek sam sad video... RIP za legendu....
MrIncredible Posted September 30 Posted September 30 (edited) Rubber Duck Edited September 30 by MrIncredible 4
Sludge Factory Posted September 30 Posted September 30 Da ovde napisem koliko kulosti u toj faci, u glasu, u drzanju. 3
ragasto Posted September 30 Posted September 30 2 hours ago, Sludge Factory said: Da ovde napisem koliko kulosti u toj faci, u glasu, u drzanju. Da, iako je dobio batine u Konvoju, i još udario glavom o astal dok je ustajao... Quack quack 1
harper lee Posted September 30 Posted September 30 Znam da im je vreme ali mi je nekako sve teze i teze da prihvatim da odlaze neki ljudi kojima sam se celog zivota divio i zeleo da budem kao oni, ljudi koji su me formirali kao licnost ako ne vise ili podjednako onda skoro podjednako koliko i roditelji i skola. Ovaj plemeniti ljubitelj Dzek Denijelsa je u uzem krugu tih ljudi, mojih zivotnih idola. Ovo dole je Kris Kristoferson vise nego bilo sta drugo. Ko razume shvatice. 4
Jean-Luc Picard Posted September 30 Posted September 30 Ja sam inače bio već prilično mator kad sam provalio da je "Me and Bobby McGee" njegovo autorsko delo. Nekako sam uvek tu pesmu vezivao za Dženis. Evo još jedna njegova... 4
Recommended Posts