December 17, 20241 yr Popular Post O ne Kakva lepotica, to je samo Almodovar umeo da pronađe. Hvala ti i za Visoke potpetice, i za Cvet moje tajne i za Sve o mojoj majci, i za oči i za alt.
January 7, 20251 yr Umro Debeli Milinković. Bez obzira na sve baš mi je žao, bio mi je nekako baš simpatičan. RIP
January 7, 20251 yr Bio je jedno vreme osvezenje nacin na koji je prenosio utakmice, u paru sa jos jednim likom, ako se secam na Eurosportu...
January 7, 20251 yr Žao mi je, i pored svega. Bio je osrednji reditelj i muzičar, dobar u kvizu. Neka počiva u miru.
January 7, 20251 yr 1 minute ago, JohnnyD said: Bio je jedno vreme osvezenje nacin na koji je prenosio utakmice, u paru sa jos jednim likom, ako se secam na Eurosportu... Debeli i Zli. Secam se spektakularnog praćenja karlinga i fascinaciju japanskom takmicarkom Moi Teguro, ako se dobro secam. Pokoj mu dusi.
January 7, 20251 yr Meni iz nekog razloga uvek prvo padne na pamet ovaj spot kad se Debeli pomene, pa tek posle Mrtav ladan, Potera itd. Neka počiva u miru.