Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 785.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• Robert Redford Robert Redford, Screen Idol Turned Director and Activist, Dies at 89 - The New York Times

• TMZ Legendary Actor Robert Duvall Dead at 95 Robert Duvall died at his home Sunday.

Posted Images

11 minutes ago, namenski said:

Ne kazem da nije, ali u SFRJ nije bio obelezavan desnicarenjem: glavna Delon tema u SFRJ bila je takozvana afera sa nikad resenim ubistvom navodnog Delonovog telohranitelja Stevana, Stevice Markovica...

Afera jeste isla dosta visoko,cak do Pompidou-vih, eksploatisana je u stampi buduci medijski socnatm, sex, ucene, taj rad...

A odrazila se na SFRJ kulturni i sire milje, posto je Stevan Markovic promovisan u jednog od prvih, ako ne i prvog poslovicnog :isuse: momka sa beogradskog asfalta....

Pripadao je u svakom slucaju prvoj generaciji gastarbajtera iz privredne grane poznate kao kriminal...

Cudno, ne secam se da je i '90-ih, kada su eksplodirale UDB-a teme, Markovic bio povezivan sa pomenutom firmomtm...

decenijama je išla mantra kako srbi u parizu mogu da budu samo krojači, gangsteri ili fudbaleri.

• Popular Post

Meni su najdraža tri Delonova filma sa Melvilom ("Samuraj", "Crveni krug" i "Žaca"), i Antonjonijevo "Pomračenje".

Posebno "Pomračenje" sa Monikom Viti.

spacer.png

spacer.png

Imam osećaj da bi i o mnogim velikanima našeg glumišta imalo svašta da se kaže privatno.

ja nesto ne verujem u onu o pokojniku sve najbolje. sto je rekla beti dejvis kad je opanjkavala slavnu suparnicu posle smrti - ako je umrla ne znaci da se promenila. al to uglavnom zavisi od stepena licnog animoziteta, nekima oprastam a nekima ne. 

Edited by adam

upravona insajderu o njemu i romi

Predivna mi je bila. Kako je izgledala kao mlada i kako je ostarila prekrasno, boja glasa, način na koji drži cigaretu, profil, kosa, osmeh, šarm - sve.

Srećan put u večnost, Đina... :heart:

Nigde je nisam gledao osim Night on Earth, ali dovoljan je bio i onaj jedan segment da mi baš ostane upečatljiva.

12 minutes ago, Milošica said:

Nigde je nisam gledao osim Night on Earth, ali dovoljan je bio i onaj jedan segment da mi baš ostane upečatljiva.

diva

16 minutes ago, Milošica said:

bolje gledaj vise filmova nego sto forumasis, najizbiljnije, kreni sa glorijom

19 minutes ago, Milošica said:

Glorija je divna isto, a možeš i ovaj romcom da pogledaš

4 minutes ago, ToniAdams said:

bolje gledaj vise filmova nego sto forumasis, najizbiljnije, kreni sa glorijom

pa gde će da neđe preporuke? od desingerice i miljane kulić?

@pt 2.0

Sad pijem votku pa ću ovo Tonijevo.

Ovih dana ću taj drugi uz vino.

a jeste fakat