villiem Posted August 21 Posted August 21 On 19.8.2024. at 22:56, pt 2.0 said: Predivna mi je bila. Kako je izgledala kao mlada i kako je ostarila prekrasno, boja glasa, način na koji drži cigaretu, profil, kosa, osmeh, šarm - sve. Srećan put u večnost, Đina... Da li je ovo muzika iz nekog njenog filma?
makaronee Posted September 4 Posted September 4 On 21. 8. 2024. at 23:57, villiem said: Da li je ovo muzika iz nekog njenog filma? ne, to je experience / ludovico einaudi, 2013. navodno se cuje u filmu mommy / x. dolan, 2014. nisam gledao. 1
makaronee Posted September 4 Posted September 4 nego, dozvolicu si da namesto bledunjave progresije einaudi koja se odmah zaboravlja... metnem pravi i dekadentni filmski muzicki pejzaz!
Popular Post Jeremija Posted September 9 Popular Post Posted September 9 Quote James Earl Jones, the revered actor who voiced Star Wars villain Darth Vader, starred in Field of Dreams and many other films and is an EGOT winner, died this morning at his home in Dutchess County, NY. He was 93. His reps at Independent Artist Group confirmed the news to Deadline. https://deadline.com/2024/09/james-earl-jones-dead-1236082801/ 13
Jimmy Kowalski Posted September 9 Posted September 9 Sve ovo sto je James rekao za Seana, vazi i za njega. Od decaka koji je toliko mucao da je odbijao da govori, do coveka ciji glas instant prepoznaju na celoj planeti.. 8
Њујоркер Posted September 10 Posted September 10 A upravo sam preko vikenda pogledao oridjidji trilogiju SWa, posle milion godina. RIP Mr. James Earl Jones. You will be missed.
Sludge Factory Posted September 10 Posted September 10 (edited) Kao da se nadvija nad celim svetom. Tako je delovalo i kad grmi i kad je tih. I kad hoda i kad sedi. RIP Edited September 10 by Sludge Factory 7 1
Filozof manijak Posted September 10 Posted September 10 Uh, tek sad videh vest o smrti Tulsa Dum-a. Za mene, čovek the Voice. vrlo upečatljiv glumac, kao i uloge koje je igrao. RIP 4
burekdzija Posted September 10 Posted September 10 Impressive. Most impressive. Pocivaj u miru i uzivaj u tisini. 2
Recommended Posts