Popular Post Ras Posted June 20 Popular Post Posted June 20 (edited) Jeziv, ali jeziv je bio kod Bertolučija kao Atila u XX veku (Novecento). Edited June 20 by Ras 14
goofs Posted June 20 Posted June 20 (edited) Hawkeye :( Ja mnogo volim komediju ekspresijom lica, a Donald je bio apsolutni maher u tome, mnogo dobar glumac. Edited June 20 by goofs
MocaVukotic Posted June 20 Posted June 20 Ovde sam ga zapamtio, jos kao klinac u bioskopu mz brace jerkovic 9
Ivo Petović Posted June 20 Posted June 20 Izuzetno prepoznatljiv lik, true character što bi rekli. Nekako kao deo inventara, koliko je dobrih filmova imao... Inače, bio je i veliki anti-war aktivista. Počivao u miru. 5
Sludge Factory Posted June 20 Posted June 20 Au velika faca i glumcina! Mnogo vekika steta. Kakav lik! Podjednako umeo i komediju i dramu i zliikovce i dobrice. RIP 3
Jimmy Kowalski Posted June 20 Posted June 20 Vec su nabrojane neke Donaldove najpopularnije role i filmovi. Arkinova genijalstina Little Murders nije nazalost toliko poznata, a tu Donald krade sou u svom maniru: 1 1
burekdzija Posted June 20 Posted June 20 Hvala ti za sve likove i savataj majorku Houlihan tamo gore. 2
utilitarist Posted June 20 Posted June 20 poput bate životinje jedno vreme mi je izgledalo da je neizbežan u svakom filmu... uvek upečatljiv, nikad višak. RIP
Jeremija Posted June 20 Posted June 20 Gomila upečatljivih uloga, ne vredi ni nabrajati, ali meni lično iz nekog razloga uvek prvo na pamet padne ovaj video: RIP 4
Bogotac Posted June 20 Posted June 20 Mnogo ima tih velikana koji će uskoro nažalost,iskoči mi klip na YT pre neki dan,jbt ostarilo se
colonelo Posted June 20 Posted June 20 Od kraja 60-tih i cijelim tokom 70-tih nanizao je nevjerovatan broj sjajnih filmova i uloga. Tokom 80-tih, 90-tih, pa i kasnije, snimio je još po koji odličan film, ali je u skoro svakom pokazao visoku klasu. Ipak je nesumnjivo postao jedan od najvećih glumaca sa američkog kontinenta (neispravno bib bilo reći američkih glumaca) i prosto je neshvatljivo ignorisanje njegovog rada od strane Američke filmske akademije tokom svih ovih godina.
harper lee Posted June 20 Posted June 20 Velicanstven glumac. Polako dolazi vreme kad se mi sredovecni oprastamo od heroja iz mladosti a Saterlend je svakako bio jedan od njih. Od svih njegovih grandioznih uloga, a bilo ih je, iz nekog cudnog razloga ce mi vecno u glavi ostati njegova sporedna uloga u "Ordinary people". 4
đorđe geprat Posted June 20 Posted June 20 (edited) nedavno je bio film na nekoj TV. baš mi je legao. on i helen miren. RIP Edited June 20 by đorđe geprat
Recommended Posts