Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted (edited)

Hawkeye :( 

Ja mnogo volim komediju ekspresijom lica, a Donald je bio apsolutni maher u tome, mnogo dobar glumac.

Edited by goofs
Posted

Ovde sam ga zapamtio, jos kao klinac u bioskopu mz brace jerkovic

• +1 9
Posted

Izuzetno prepoznatljiv lik, true character što bi rekli. Nekako kao deo inventara, koliko je dobrih filmova imao...

Inače, bio je i veliki anti-war aktivista.

Počivao u miru.

• +1 5
Posted

Au velika faca i glumcina! Mnogo vekika steta. Kakav lik! Podjednako umeo i komediju i dramu i zliikovce i dobrice. 

RIP

• +1 3
Posted

Vec su nabrojane neke Donaldove najpopularnije role i filmovi. Arkinova genijalstina Little Murders nije nazalost toliko poznata, a tu Donald krade sou u svom maniru:

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Hvala ti za sve likove i savataj majorku Houlihan tamo gore. 

• +1 2
Posted

poput bate životinje jedno vreme mi je izgledalo da je neizbežan u svakom filmu...

uvek upečatljiv, nikad višak. RIP 

Posted

Gomila upečatljivih uloga, ne vredi ni nabrajati, ali meni lično iz nekog razloga uvek prvo na pamet padne ovaj video:

RIP

• +1 4
Posted

Mnogo ima tih velikana koji će uskoro nažalost,iskoči mi klip na YT pre neki dan,jbt ostarilo se:mellow:

Posted

Od kraja 60-tih i cijelim tokom 70-tih nanizao je nevjerovatan broj sjajnih filmova i uloga. Tokom 80-tih, 90-tih, pa i kasnije, snimio je još po koji odličan film, ali je u skoro svakom pokazao visoku klasu.
Ipak je nesumnjivo postao jedan od najvećih glumaca sa američkog kontinenta (neispravno bib bilo reći američkih glumaca) i prosto je neshvatljivo ignorisanje njegovog rada od strane Američke filmske akademije tokom svih ovih godina.

Posted

Velicanstven glumac. Polako dolazi vreme kad se mi sredovecni oprastamo od heroja iz mladosti a Saterlend je svakako bio jedan od njih.

Od svih njegovih grandioznih uloga, a bilo ih je, iz nekog cudnog razloga ce mi vecno u glavi ostati njegova sporedna uloga u "Ordinary people".

• +1 4
Posted

GWLIFBDDI5CI3JIIFYTNVVAJBE.jpg

RIP Legendo :sad:

Posted (edited)

nedavno je bio film na nekoj TV. baš mi je legao. on i helen miren. RIP

Edited by đorđe geprat