kud u maglu Simoviću Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 srđan koljević, a toliko toga nije napisao 5 Link to comment
MocaVukotic Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Mlad jbt Njegov otac bese prvi srbin u hagu ili sam pomesao nesto? Link to comment
Jeremija Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 3 minutes ago, MocaVukotic said: Mlad jbt Njegov otac bese prvi srbin u hagu ili sam pomesao nesto? Pomešao si, otac se ubio. E, ima i sestru, išao sam sa njom na fakultet... Link to comment
Milošica Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Bojan Vuletić, autor serije "Porodica", mu je donirao jetru. Link to comment
Misko Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 (edited) Zao mi je Koljevica zaista, mada, cuo sam da je bolsetan, tako da nije preveliko iznenadjenje..njegovi radovi, ugavnom scenaristicki, su mi mixed bag..neke ubrajam medju bolje domace filmove, modernog doba(Klopka, Krugovi Otac, pa i Sivi kamion mi je pristojan), ne volim njegove scenarije za Ljubisu Samardzica,a Normalne ljude bas, bas ne volim.. Edited July 8, 2023 by Misko Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 9, 2023 Popular Post Share Posted July 9, 2023 rip paulie 10 Link to comment
ToniAdams Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 e jebiga, jedna od najvecih faca na tv ekranu ikad 8 Link to comment
Filozof manijak Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 jel mu to dajemo godinu dana? 1 Link to comment
Lancia Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 3 minutes ago, Filozof manijak said: jel mu to dajemo godinu dana? neces verovati, jos gledam da proverim, pise 8 juli, gori sam od Kumsa. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 5 minutes ago, Filozof manijak said: jel mu to dajemo godinu dana? vidi stvarno, ovo mi je bio triger Link to comment
Jimmy Kowalski Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 E sad je mrtav stvarno.. 7 Link to comment
Lancia Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Kums da regulise sto smo potrosili na cvece i vence. Link to comment
Filozof manijak Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 meni je fascinantno da je lik bio pravi mafiozo, i da je bio, ono, pravi naturščik. pretpostavljam da mu je svaka uloga bila italijanski gangster Link to comment
John Coltrane Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 On 9. 7. 2023. at 17:48, Filozof manijak said: meni je fascinantno da je lik bio pravi mafiozo, i da je bio, ono, pravi naturščik. pretpostavljam da mu je svaka uloga bila italijanski gangster Kod Vudi Alena je bio pandur, naravno kratka rola. 1 1 Link to comment
Recommended Posts