bestia Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Uvek sam gotivio Treat-a,nema neki poseban razlog za to.Imao sam utisak da je ok lik in real life Link to comment
colonelo Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Treat Williams je bio jedna od jačih faca u Hollywoodu, ali i jedan od potcijenjenijih glumaca. RIP 6 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Iako je Hair razumljivo mnogima prva asocijacija za Treata, u Prince of the City je verovatno ostvario najbolju ulogu.. 2 Link to comment
April Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Kruno Šarić je bio top negativac. Mnogo mi je žao što ga nisam gledao u pozorištu. 3 Link to comment
Frank Pembleton Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Ehhh...Berger RIP....shiit has hit the fan. 1 Link to comment
JohnnyD Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) Auh Treat, legenda. Meni je prva asocijacija kao Jack Dempsey u istoimenom filmu. A u Kosi je pokidao, cak je i pevao neke numere ako se ne varam (I got Life). Ima i onaj "monster movie" u stilu B produkcije kojeg se odmah setim vezano za Treat-a, kad su oni na brodu i bore se protiv nekih pipaka koji prozdiru ljude. Deep Rising... bas sam se zacudio kako taj film ima visoku ocenu, gledao sam ga odavno, i ocekivao sam da ce biti neka 3 ili 4 ocena na imdb. Faca je bio, bas steta, vidim da je i snimao do nedavno. :( Edited June 13, 2023 by JohnnyD Link to comment
MocaVukotic Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Igrao je i u once upon a time in america, nekakvog vodju sindikalaca, solidan dramski glumac sto bi se reklo, ipak uglavnom u epizodama. Drag mi bio 4 Link to comment
Lo Zingaro Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Uh, nezaboravni Berger. Veliki RIP. Sto sam stariji sve mi ovo teze pada, spusta se zavesa na jednu epohu. 4 Link to comment
I*m with the pilots Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 9 hours ago, Ras said: We Love Glenda So Much Strašna je bila u Women in Love 1 Link to comment
foto Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 On 13. 6. 2023. at 20:17, Poludziber said: Uh, nezaboravni Berger. Veliki RIP. Sto sam stariji sve mi ovo teze pada, spusta se zavesa na jednu epohu. kao sto se spusta zavesa kada ulazi u mracnu utrobu aviona. sto sam stariji to teze podnosim tu scenu. 1 Link to comment
Recommended Posts