July 7, 20222 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Kažu celebrity death hoax: U cemu je fora s tim, nije valjda clickbait, crkli dabogda?¿
July 7, 20222 yr Bice da nije sad hoax https://www.theguardian.com/film/2022/jul/07/the-godfather-star-james-caan-dies-aged-82
July 7, 20222 yr "You are making big profits from my work, my risk, my sweat. But that is okay, because I elected to make that deal. But now, the deal is over. I want my end, and I am out." "Why don't you join a labor union?" "I am WEARING it." RIP Jimmy Edited July 7, 20222 yr by Jimmy Kowalski
July 7, 20222 yr 1 hour ago, Tsai said: Sonny Corleone Moj brat je oduvek Sonija voleo vise nego Majkla. Sin takodje, a i ja u zadnje vreme. Divan je bio
July 7, 20222 yr Au, stvarno umro? Jbg, ja pročitao ono da je hoax pa se ponadao da nije još… RiP Džonatan (tu mi je ostavio najjači utisak, gledao ga u djetinjstvu, kad sam poslije toga gledao Kuma prvi put bilo je vidi evo ga Džonatan)
July 7, 20222 yr Kad vec nabrajamo njegove sjajne uloge i filmove, mnogo volim i Misery. Steta, veoma dobar i harizmatican glumac :(