makaronee Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 J-LT, hvala za Ma nuit chez Maud Link to comment
Kampokei Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 15 hours ago, vookela said: Ima neke cudne magije kad gledas te francuske filmove iz 70ih godina...smekerski, mangupski, kulturno, otmeno, zavodnicki...sve. O da. Ali imam utisak da je i cela zemlja izgledala tako (recimo kad gledam stare francuske reklame). A kao klincu su mi najsmekerskiji bili zuti farovi na kolima. 5 Link to comment
SNARC Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Kako je mog matorog urnisala policija kada je krajem 80-ih pazario Renault 18 TLJ (sta god to znacilo). Link to comment
Sandens Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 jedno od mojih najranijih secanja je odlazak na more u makarsku citroenom ge-es-om koji je cale kupio neposredno pred leto 87. rip zan-luj trentinjan. za mene, uz delona i belmonda, glumacki simbol francuske kinematografije. 2 Link to comment
Arkadija Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 6 minutes ago, Sundance Kid said: rip zan-luj trentinjan. za mene, uz delona i belmonda, glumacki simbol francuske kinematografije. Došla da napišem ovo isto, pa da se ne ponavljamo. 1 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 I Lino Ventura je obelezio isti period uz trojicu pomenutih.. Link to comment
đorđe geprat Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 glumčina stari gavrasov debi, "kupe ubica", "un homme et une femme" onda "Z" sa onim "nom, prenom, profesion" kod saslušavanja, što pamtim i dan danas pa "rouge" i na kraju, "l'amour" koji me je baš dirnuo. to mi je na disku RIP jean louis et, merci. 2 Link to comment
centrifuga Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 (edited) 1 hour ago, djordje geprat said: glumčina stari gavrasov debi, "kupe ubica", "un homme et une femme" onda "Z" sa onim "nom, prenom, profesion" kod saslušavanja, što pamtim i dan danas pa "rouge" i na kraju, "l'amour" koji me je baš dirnuo. to mi je na disku RIP jean louis et, merci. + kako je pokidao u Bertolučijevom remek-delu 'Konformist'-u Edited June 19, 2022 by centrifuga 2 Link to comment
đorđe geprat Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 zabotavih. i to mi je na disku. Link to comment
đorđe geprat Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 21 hours ago, Arkadija said: Došla da napišem ovo isto, pa da se ne ponavljamo. 21 hours ago, Jimmy Kowalski said: I Lino Ventura je obelezio isti period uz trojicu pomenutih.. 21 hours ago, MocaVukotic said: m. piccoli da se ne mimoiđe i on: pored "Z" i ovo Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 4 hours ago, Milošica said: Preminuo glumac Džo Turkel "A light that burns twice as bright, burns half as long". Verovatno najjači quote iz BR u užasno jakoj konkurenciji... 2 Link to comment
Filozof manijak Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Kažu celebrity death hoax: Quote James Caan Death Hoax Dismissed Since Actor Is ‘Alive And Well’ On Wednesday (July 06) the actor's reps officially confirmed that James Caan is not dead. “He joins the long list of celebrities who have been victimized by this hoax. He's still alive and well, stop believing what you see on the Internet,” they said. Some fans have expressed anger at the fake report saying it was reckless, distressing and hurtful to fans of the much loved actor. Others say this shows his extreme popularity across the globe. Link to comment
Recommended Posts