Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Na stranu njegova neosporiva profesionalna veličina, ali koliko je taj čovek odavao utisak neke blagosti i staloženosti u svakom javnom nastupu. 

• +1 8
Posted

Najbolje intervjue je davao, ubedljivo. 

Posted

Dejan Mijač mi je bio familija, čak ne ni toliko daleka. 

Moja baba, koja je bila bliska familija sa njegovom majkom, ga je čuvala kao malog i kasnije je redovno iz novina isjecala članke koji pišu o njemu.

Ono što je manje poznato je da je njegov otac bio sveštenik rodom iz Crne Gore. Moja baba je pričala da nije znala nijednog popa koji je pjevao bolje od njega.

Nažalost, nikada ga nisam lično upoznao. Jednom sam ga vidio u nekoj gužvi u Novom Sadu. Drugom prilikom, posle nekog seminara na kome sam bio, na ručku u jednom restoranu u Beogradu, vidio sam ga kako sjedi sam za stolom. Veče prije toga sam ga gledao na TV u filmu Turneja. Razmišljao sam da mu priđem da se predstavim, ali nisam imao petlju. Od jednog rođaka, koji je bio nejgov student (ne i njegov rođak), sam čuo da nije baš sklon familijarnostima. A i nisam bio u dobrom raspoloženju - malo prije toga sam dobio vijest da je preminuo jedan od mojih najbližih prijatelja. Nekoliko godina kasnije jedan zajednički rođak mi je ispričao da ga je upoznao posle jedne predstave u Beogradu i da je bio izuzetno ljubazan i prijatan. S njima u društvu bio je i Jovan Ćirilov.

Tako da mi je posle toga bilo žao što nisam iskoristio potencijalnu priliku da se upoznamo.

• +1 5
Posted

genije.

njegove predstave su mi pomogle da preživim devedesete.

to sam želela da budem kad porastem.

• +1 5
Posted

Moj duboki naklon izuzetnom Dejanu Mijacu! Bas mi je zao, retko ko je umeo da kaze i objasni stvari kao on. 

• +1 1
Posted

Počivaj u miru maestro

... Shiit has hit the fan

• +1 2
Posted

Mijač...mislio sam da ima 70 i neku, a imao je 87

Strašan tip

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

umro fred ward, retko moćna njuška