Indy Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Sećam se dana kada bih otišao u bioskop zbog toga što vidim da on igra u filmu (Altered States, 1980.) 1
Gojko & Stojko Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 34 minutes ago, harper said: Sranje. Jedna od mojih omiljenih uloga i jedan od omiljenih filmova je njegova uloga u "Children of a Lesser God". Iz nekog razloga sam uvek mnogo voleo taj film. On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi. SaE 1 1
Hermetico Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Meni prvo pao na pamet Dark City, mnogo sam voleo taj film kao klinac. 1
Indy Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 1 hour ago, Gojko & Stojko said: On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi. Uh...
Gojko & Stojko Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 6 minutes ago, Indy said: Uh... Meni je Hart dugo bio jedan od omiljenih glumaca ako ne i omiljeni, sa svojim fenomenalnim opsegom emotivnih i racionalnih likova. Gledao sam ga i u pozorištu ovde, kao oca u O'Nilovom "Dugom putovanju u noć" i mislim da osim njega ima samo par glumaca sa takvim opsegom i uverljivošću. A onda sam pročitao ono sa linka, jebi ga, ispao je kao onaj lik koga u Gvadanjinovom filmu "A Bigger Splash" glumi Rajf Fajns. SaE
Filozof manijak Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 e jbg, baš mi žao. Jedan od onih upećatljivih glumaca koji me je oduševljao svojom mirnoćom i nekim prijatnim glasom i manirom. RIP
Frank Pembleton Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 RIPČitao sam za bolest. I zaista ako ima neke utehe to je da se ne muči više. ... Shiit has hit the fan
MrIncredible Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Prvo se setim Untl The End Of The World. RIP. 1
bags Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Ja sam ga gledao samo u Damages seriji i tu je u sporednoj ulozi toliko bio dobar da sam ga zapamtio.
Gojko & Stojko Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 8 hours ago, Indy said: Uh... Ako nisi već video, ima i ovaj jako lep tekst od danas o neobjavljenom intervjuu iz Melburna od pre nekoliko godina: Dressing gown, slippers, far-away gaze: the day I met William Hurt SaE 1
burekdzija Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Nisu njegovi najbolji filmovi, ali prvo ga se setim u Do kraja sveta, Dark City i naravno Gorki Park.
Recommended Posts