Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Sećam se dana kada bih otišao u bioskop zbog toga što vidim da on igra u filmu (Altered States, 1980.)

• +1 1
Posted
34 minutes ago, harper said:

Sranje. Jedna od mojih omiljenih uloga i jedan od omiljenih filmova je njegova uloga u "Children of a Lesser God". Iz nekog razloga sam uvek mnogo voleo taj film.

On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi.

SaE

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Meni prvo pao na pamet Dark City, mnogo sam voleo taj film kao klinac. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Gojko & Stojko said:

On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi.

Uh...

Posted
6 minutes ago, Indy said:

Uh...

Meni je Hart dugo bio jedan od omiljenih glumaca ako ne i omiljeni, sa svojim fenomenalnim opsegom emotivnih i racionalnih likova. Gledao sam ga i u pozorištu ovde, kao oca u O'Nilovom "Dugom putovanju u noć"  i mislim da osim njega ima samo par glumaca sa takvim opsegom i uverljivošću. A onda sam pročitao ono sa linka, jebi ga, ispao je kao onaj lik koga u Gvadanjinovom filmu "A Bigger Splash" glumi Rajf Fajns.

SaE

Posted

Steta, bas sam voleo da ga gledam :sad:

Posted

e jbg, baš mi žao. Jedan od onih upećatljivih glumaca koji me je oduševljao svojom mirnoćom i nekim prijatnim glasom i manirom.

RIP

Posted

RIP

Čitao sam za bolest. I zaista ako ima neke utehe to je da se ne muči više.

... Shiit has hit the fan

Posted

Prvo se setim Untl The End Of The World. RIP.

• +1 1
Posted

Ja sam ga gledao samo u Damages seriji :blush: i tu je u sporednoj ulozi toliko bio dobar da sam ga zapamtio.

Posted

Nisu njegovi najbolji filmovi, ali prvo ga se setim u Do kraja sveta, Dark City i naravno Gorki Park. 

img.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Snezana Niksic 1943-2022

• Tužno 4