March 13, 20223 yr Sećam se dana kada bih otišao u bioskop zbog toga što vidim da on igra u filmu (Altered States, 1980.)
March 13, 20223 yr 34 minutes ago, harper said: Sranje. Jedna od mojih omiljenih uloga i jedan od omiljenih filmova je njegova uloga u "Children of a Lesser God". Iz nekog razloga sam uvek mnogo voleo taj film. On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi. SaE
March 14, 20223 yr 1 hour ago, Gojko & Stojko said: On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi. Uh...
March 14, 20223 yr 6 minutes ago, Indy said: Uh... Meni je Hart dugo bio jedan od omiljenih glumaca ako ne i omiljeni, sa svojim fenomenalnim opsegom emotivnih i racionalnih likova. Gledao sam ga i u pozorištu ovde, kao oca u O'Nilovom "Dugom putovanju u noć" i mislim da osim njega ima samo par glumaca sa takvim opsegom i uverljivošću. A onda sam pročitao ono sa linka, jebi ga, ispao je kao onaj lik koga u Gvadanjinovom filmu "A Bigger Splash" glumi Rajf Fajns. SaE
March 14, 20223 yr e jbg, baš mi žao. Jedan od onih upećatljivih glumaca koji me je oduševljao svojom mirnoćom i nekim prijatnim glasom i manirom. RIP
March 14, 20223 yr RIPČitao sam za bolest. I zaista ako ima neke utehe to je da se ne muči više. ... Shiit has hit the fan
March 14, 20223 yr Ja sam ga gledao samo u Damages seriji i tu je u sporednoj ulozi toliko bio dobar da sam ga zapamtio.
March 14, 20223 yr 8 hours ago, Indy said: Uh... Ako nisi već video, ima i ovaj jako lep tekst od danas o neobjavljenom intervjuu iz Melburna od pre nekoliko godina: Dressing gown, slippers, far-away gaze: the day I met William Hurt SaE
March 14, 20223 yr Nisu njegovi najbolji filmovi, ali prvo ga se setim u Do kraja sveta, Dark City i naravno Gorki Park.