Jump to content

Featured Replies

Sećam se dana kada bih otišao u bioskop zbog toga što vidim da on igra u filmu (Altered States, 1980.)

34 minutes ago, harper said:

Sranje. Jedna od mojih omiljenih uloga i jedan od omiljenih filmova je njegova uloga u "Children of a Lesser God". Iz nekog razloga sam uvek mnogo voleo taj film.

On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi.

SaE

Meni prvo pao na pamet Dark City, mnogo sam voleo taj film kao klinac. 

1 hour ago, Gojko & Stojko said:

On je nekoliko godina bio u vezi sa Marli Matlin, i ona je to vreme opisala u svojoj knjizi.

Uh...

6 minutes ago, Indy said:

Uh...

Meni je Hart dugo bio jedan od omiljenih glumaca ako ne i omiljeni, sa svojim fenomenalnim opsegom emotivnih i racionalnih likova. Gledao sam ga i u pozorištu ovde, kao oca u O'Nilovom "Dugom putovanju u noć"  i mislim da osim njega ima samo par glumaca sa takvim opsegom i uverljivošću. A onda sam pročitao ono sa linka, jebi ga, ispao je kao onaj lik koga u Gvadanjinovom filmu "A Bigger Splash" glumi Rajf Fajns.

SaE

Steta, bas sam voleo da ga gledam :sad:

e jbg, baš mi žao. Jedan od onih upećatljivih glumaca koji me je oduševljao svojom mirnoćom i nekim prijatnim glasom i manirom.

RIP

RIP

Čitao sam za bolest. I zaista ako ima neke utehe to je da se ne muči više.

... Shiit has hit the fan

Prvo se setim Untl The End Of The World. RIP.

Ja sam ga gledao samo u Damages seriji :blush: i tu je u sporednoj ulozi toliko bio dobar da sam ga zapamtio.

Sjajan glumac. Počivaj u miru.

Nisu njegovi najbolji filmovi, ali prvo ga se setim u Do kraja sveta, Dark City i naravno Gorki Park. 

img.jpg

• 3 weeks later...

Snezana Niksic 1943-2022

Estelle Harris 1928-2022

168b0963-6435-4014-958f-2b9081077bc2.png