Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted
Just now, SNARC said:

Mozda ali i dan danas imam strahove od te njegove uloge pa je zato i ne pomenuh.

Da dodam i Leona Glembaja, na strašne uloge... Ležale mu te psihopatske role... Sjajan je bio...

Posted

Vec vidjeno, i ja ga tako pamtim, razmisljam kako se zove film, savrseno mu je legla ta uloga.

Covek iz nekih bivsih vremena.

Nek pociva u miru.

Posted
2 minutes ago, radisa said:

U Već viidjeno bio je fantastičan, jbg, ja ga po tom pamtim...

Ja po Glembajevima. Velicanstven glumac, steta sto je morao, kao i mnogi drugi veliki glumci, da se zbog para pred kraj zivota povlaci po raznim jeftinim televizijskim produkcijama. No, to ne govori o tim glumcima toliko koliko govori o nasim drustvima i tome kako cenimo vrhunske umetnike.

Posted

Veliki glumac.
Mnogi mu zameraju Fazlinovića[emoji769] ali pravo pitanje je da li je bilo uloga za takvu veličinu zapravo...

.... Shiit has hit the fan!

Posted
1 minute ago, Tsai said:

Kolko sam se ja iseko kad sam gledo to prvi put

Već vidjeno je jedan od boljih horora koje sam gledao u životu...

Ono, baš dobar horor...

• +1 1
Posted

Ja sam ga kao klinac zavoleo u Velo misto kao Duje, imao je sjajnih uloga

• +1 1
Posted

Već viđeno i Gluvi barut, posleratne uloge je odrađivao ne bi li preživeo u zlom vremenu...

Posted (edited)

Nek mu je laka zemlja. 

Pamtiću ga po mnogim ulogama, ali u "Lud, zbunjen ... " mi je Izet izmamio više puta suze. Što od smeha sto ove druge. Isti moj pokojni ćale. Čak i fizički.

Edited by zmanic
Posted (edited)
35 minutes ago, radisa said:

Već vidjeno je jedan od boljih horora koje sam gledao u životu...

Ono, baš dobar horor...

+
1000

Sjajan glumac. Od onih koji je mogao da igra sve. Poslednji film koji sam sa njim gledala je bio Paskaljevicev: Kad svane dan.

Edited by Moonwalker
Posted

nema mustafa losu ulogu. ama bas sve sto je radio odradio je vrhunski. ukljucujuci i fazlinovica. meni ne bi palo na pamet da ume i u komediju. a ume i to odlicno.

i nema sta da mu se zamera, meni je cak jako drago da mu se posrecilo i da nije morao pod stare dane da se gura i guzi gde mu nije mesto ne bi li obezbedio neku ulogicu il drzavnu penziju. ubo covek posao s redovnom platom i odradio ga odlicno. osim toga, na pocetku je to bio jako dobar sitkom i ne sumnjam da je i mustafi bilo zanimljivo da se oproba u komediji. do tad je radio uglavnom tezak cemer i sajko ludake. od toga se sigurno ne bi 'leba najeo.

svakako jedan od najboljih glumaca s nasih prostora.

jebena bolest... bas, me sjebala vest. 

• +1 5
Posted (edited)
15 minutes ago, zmanic said:

Nek mu je laka zemlja. 

Pamtiću ga po mnogim ulogama, ali u "Lud, zbunjen ... " mi je Izet izmamio više puta suze. Što od smeha sto ove druge. Isti moj pokojni ćale. Čak i fizički.

I moj pokojni tata ga je voleo zbog tog Izeta. Steta sto se izazivanje smeha gleda kao manje vazno u poredjenju sa drugim izazivanje drugih emocija.

Edited by Moonwalker
  • +1 3
Posted

Laka mu zemlja. Tuga velika, veliki glumac
A i veliki čovek

• +1 3
Posted
1 minute ago, Moonwalker said:

I moj pokojni tata ga je voleo zbog tog Izeta. 

Cini mi se da su se stariji dosta poistovecivali sa ovom njegovom ulogom..sto zbog jugonostalgije sto zbog nesposobnih potomaka.

Od srca se nadam da je namakao solidno kinte na konto te serije.