October 31, 20204 yr 48 minutes ago, maheem said: Divan čovek. Za uzor. RIP :( Pa sad, da ne zalazimo u te teme, ali nije baš za uzor. Kao klinac, ne računajući naravno Bondove, jako sam ga voleo kao dr Henrija Džonsa, ne mogu da zamislim nekog drugog u toj ulozi. Žao mi je što mu je LXG završila karijeru praktično, mogao je još da pruži.
October 31, 20204 yr https://www.imdb.com/title/tt0075147/ Robin i Merien Uz sve zasluge, pamtićemo i da je navijao protiv Ðokovića Spoiler Za Endija
October 31, 20204 yr 28 minutes ago, Ras said: Zar nije i glumio jednog Robina Huda, onog koji umire, odapinje strelu iz postelje kako bi označio mesto gde će ga sahraniti...? Ne mogu više da budem siguran. Jeste. Robin i Merion. Najbolji Robin Hud film ikada.
October 31, 20204 yr RIP legendo Velika glumčina, faca, šmekerčina... Ja obožavam Bondove od kada sam bio klinac, ali kao što su ljudi naveli u prethodnim postovima, bilo je tu još mnogo uloga za pamćenje. Što reče Harper, čovek sa 90 godina frajer i dasa. Hvala za sve lepe trenutke, rado ću i dalje gledati tvoje filmove
October 31, 20204 yr Meni se najvise svideo kao pajkan u svemiru, u gorstaku i u flimu covek koji je hteo da bude kralj, definitivno je ostavo dubok trag u svetskoj kinematografiji. Edited October 31, 20204 yr by Micko8
October 31, 20204 yr Istinska legenda! Omiljeni njegovi filmovi su mi The Man Who Would be a King, The Untouchables, a zatim i The Hill. Nažalost, još nisam gledao The Offence, ali ću morati. Pred kraj karijere je imao nekoliko slabijih filmova, a nakon neuspjeha sa League of Extraordinary Gentlemen je odlučio da se povuče. I to je uradio sa velikim stilom. Zanimljivo je da se i druga dva velikana u penziji nisu povukla sa nekim filmovima koji su im naročito značajni u filmografiji - Nicholson sa Something Gotta Give, a Hckman sa Welcome to Mouseport. Bolji oproštaji bi im bili About Schmidt i The Royal Tenenbaums.